reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I co w Jeleniej Górze jest konsultant?

Dziewczyny samodzielnie można łatwo zrobić taki basen :) dużo taniej wychodzi. Same kulki 200 sztuk to 40 zł a do tego z budowlanego pianka i wyjdzie pewnie ze 100 zł :D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I co w Jeleniej Górze jest konsultant?

Dziewczyny samodzielnie można łatwo zrobić taki basen :) dużo taniej wychodzi. Same kulki 200 sztuk to 40 zł a do tego z budowlanego pianka i wyjdzie pewnie ze 100 zł :D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie ma

ckaiyx8d63pd6voi.png

Kulka może i można ale żeby uszyć taki fajny pokrowiec jak ten to trzeba mieć maszynę i się na tym trochę znać. Ja ani nie mam maszyny ani się na tym nie znam więc kupiłam gotowy :) Po za tym nie chciałoby mi się w to bawić

Hejka. A jakoś tak brak czasu na wszystko. Na dodatek jesteśmy 3 dzień bez wody i marne szanse są że będzie na święta bo mamy bardzo silnie skażoną bakteria e.coli. możemy jej używać tylko do wc. Ojciec wozi cały dzień wode beczkowozem ( dostał specjalną beczkę z powiatu).

Cześć dziewczyny. Ja mam szczyt sezonu, mnóstwo klientek, młody jeszcze zapalenie krtani i kombinujemy z moim tak żeby na zmianę siedzieć z mlodym.
Za 15 minut znów zaczynam maraton ...
Wczoraj jeszcze sąsiad który ma z sąsiadka sklep z sukienkami wizytpwymi przyniósł moja wymarzona sukienkę na cywilny.
A jeśli chodzi o wizytę u ginekologa to 4 stycznia ;) czekamy żeby było widać już serduszko :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

1513838941-90082b5406136c66-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry