reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kati - czyli niedlugo Wielki dzien :-) sliczna suknia

Violu, Adka tez marudna, ale znowu ma katar i kolejny zab wychodzi - ósmy. Jak nie miała tak nie miała a teraz wszystkie się pchają

Kasiu, Twoja Adka zaczyna chodzić przy meblach a moja wreszcie stawia samodzielne kroki ( więcej niż jeden ) ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nasza choinka
1514055799-f6e13cce2df9db10-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India A to Ada jeszcze nie chodziła?? Jakoś tak myślałam że już smuga [emoji3] to gratulacje dla Ady!!!

Życiowa A Tymi Chodzi??

Ja właśnie skończyłam mak do makiełek i rybę po grecku. Jeszce pomalować paznokcie i na dziś spokój. Reszta jutro.

Tak właśnie myślę czy Amelce też ząbktóryś nie wychodzi bo gryzie Wszystko, a gryzaka zamrozonegoto myślałamże dziś polknie[emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A to nasza [emoji16][emoji16]
20171223_225346.jpg

Czy u was też tak wieje?? Masakra, u nas okna otworzyć nie można. A tak swiszcze... A mój na nocce

Załączniki

• 20171223_225346.jpg
    20171223_225346.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 212
India A to Ada jeszcze nie chodziła?? Jakoś tak myślałam że już smuga [emoji3] to gratulacje dla Ady!!!

Życiowa A Tymi Chodzi??

Ja właśnie skończyłam mak do makiełek i rybę po grecku. Jeszce pomalować paznokcie i na dziś spokój. Reszta jutro.

Tak właśnie myślę czy Amelce też ząbktóryś nie wychodzi bo gryzie Wszystko, a gryzaka zamrozonegoto myślałamże dziś polknie[emoji6]

Chodziła przy meblach i stawiała pojedyncze kroki i to od dawna i tyle miesięcy jej zajęło....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też wieje strasznie i pada Okropna pogoda
Viola ja mam pomalowane paznokcie u nóg a ręce może dziś się uda.
Franek dziś nieodklalny. Za raz kolejne podejście; )

reklama
Do góry