reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kati - czyli niedlugo Wielki dzien :-) sliczna suknia

Violu, Adka tez marudna, ale znowu ma katar i kolejny zab wychodzi - ósmy. Jak nie miała tak nie miała a teraz wszystkie się pchają

Kasiu, Twoja Adka zaczyna chodzić przy meblach a moja wreszcie stawia samodzielne kroki ( więcej niż jeden ) ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nasza choinka
1514055799-f6e13cce2df9db10-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India A to Ada jeszcze nie chodziła?? Jakoś tak myślałam że już smuga [emoji3] to gratulacje dla Ady!!!

Życiowa A Tymi Chodzi??

Ja właśnie skończyłam mak do makiełek i rybę po grecku. Jeszce pomalować paznokcie i na dziś spokój. Reszta jutro.

Tak właśnie myślę czy Amelce też ząbktóryś nie wychodzi bo gryzie Wszystko, a gryzaka zamrozonegoto myślałamże dziś polknie[emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A to nasza [emoji16][emoji16]
20171223_225346.jpg

Czy u was też tak wieje?? Masakra, u nas okna otworzyć nie można. A tak swiszcze... A mój na nocce

Załączniki

• 20171223_225346.jpg
    20171223_225346.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 215
India A to Ada jeszcze nie chodziła?? Jakoś tak myślałam że już smuga [emoji3] to gratulacje dla Ady!!!

Życiowa A Tymi Chodzi??

Ja właśnie skończyłam mak do makiełek i rybę po grecku. Jeszce pomalować paznokcie i na dziś spokój. Reszta jutro.

Tak właśnie myślę czy Amelce też ząbktóryś nie wychodzi bo gryzie Wszystko, a gryzaka zamrozonegoto myślałamże dziś polknie[emoji6]

Chodziła przy meblach i stawiała pojedyncze kroki i to od dawna i tyle miesięcy jej zajęło....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też wieje strasznie i pada Okropna pogoda
Viola ja mam pomalowane paznokcie u nóg a ręce może dziś się uda.
Franek dziś nieodklalny. Za raz kolejne podejście; )

reklama
Do góry