reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kati gratuluje:)
Wiecie my to tak się zgadujemy i razem robimy. Teraz mamy nie ma bo na wakacjach jest i z bratowa robiliśmy i się dzielimy Później wszystkim. Dla mnie dla babci dla mamy i ona dla ojca jeszcze wezmie. Dzisiaj robilismy krokiety z pieczarkami i serem (63 szt) [emoji16]
Nastepnym razem pierogi, uszka i krokiety z kapustą i grzybami bo to za jednym razem farsz. Przewaznie na dwa dni rozkładamy robotę.

reklama
MalaMi dobry pomysł :)
U mnie na Wigilii łącznie 10 osób będzie . Mama moja zrobi większość rzeczy w sumie. Ja się zajmuje sałatkami i ciastem :) No i mój mąż też coś ugotuje bo czasem lubi się wykazać :D

MalaMi - o matko! Nigdy w zyciu by mi sie nie chcialo, tym bardzoej na dwa dni [emoji16] szacun kobieto [emoji4]

I brawa dla Adki [emoji6] moze zacznie chodzic szybciej niz moja [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India u nas za duzo ludzi jest żeby kupić gotowe. Byśmy zbankrutowali a będę miała jeszcze gości z niemiec.
India ja mam za dużo tej alergii i życia by mi brakło na odczulanie.
Marysiu tak w kapuste gołąbki ugotowane dobrze ostudzone i zamrozone. Zawsze tak robimy i są pyszne.
Sto lat Tomek

Do góry