reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

eraz może i cciałby się gdzieś wyjść , ale dziecko , a teściowa nie chętna by zostawać... Z resztą teściowa temat rzeka wrrrr

reklama
My w Krakowie sami jesteśmy . Najbliższa rodzina 160 km od nas więc ciężko wyjść gdzieś bez Ady. Możnaby znaleźć opiekunkę żeby na parę godzin została ale nie mam nikogo sprawdzonego czy po znajomosci a z ogłoszenia nie wezmę bo się boje kogoś obcego . Jedynie jak moja mama przyjeżdża raz w miesiącu to można gdzieś wyskoczyć. No ale to jak przestanę karmić dopiero . Bo wieczorem to ona tylko przy cycku zasypia a jakby się obudziła i mnie by nie było to pół bloku miałoby pospane :p

Ja dziś rybę piekę. Do tego ziemniaki i surowka :)

A jakie macie zainteresowania co lubicie robić. Bo Ja zaczęłam robić pazurki żelowe. Jestem samoukiem.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szyje.
1512302873-5162c8d7db77d071-aaaaaa.jpeg
1512302892-837ba9bf93a239a1-aaaaaa.jpeg
1512302918-c5e7148a464ae8e8-aaaaaa.jpeg
1512302952-920a2faac09f5f61-aaaaaa.jpeg

My też rzadko wychodzimy za to sobie mile spędzamy sobotnie wieczory razem :)

Co tam gotujecie ?
U mnie kurczak faszerowany jabkami czosnkiem trochę cytryny i dużo majeranku polecam pycha :)
Maly zjadl kalafior z maselkiem a dla nas właśnie myślę :D
Jeszcze sama nie wiem co dzisiaj chyba wyskocze do biedry i cos pomyślę:D
Rosolu nie macie ? Jak to na niedziele przystalo ? :p

reklama
Do góry