reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To jak do rana sie nie pojawi to testujemy, dzis juz sie przygotuje :))
A jest mozlliwosc ze na domowym mi nic nie wyjdzie a na becie tak?

reklama
To jak do rana sie nie pojawi to testujemy, dzis juz sie przygotuje :))
A jest mozlliwosc ze na domowym mi nic nie wyjdzie a na becie tak?
Tak beta pierwsza pokaze.
Testy tez zawsze moga wyjść pozniej bo np owu sie przesunie :)
Ja przed ciąża mialam nieregularne cykle i mialam w dniu miesiączki owulacje hehe
Ile jestes po spodziewanej i jakie masz cykle?

Tak beta pierwsza pokaze.
Testy tez zawsze moga wyjść pozniej bo np owu sie przesunie :)
Ja przed ciąża mialam nieregularne cykle i mialam w dniu miesiączki owulacje hehe
Ile jestes po spodziewanej i jakie masz cykle?

Ogolnie dzisiaj w nocy powinnam dostac tak jak zawsze, cykle mam 28 dni,zawsze na czas byly. A ja od 5 mam duzo sluzu,ze ciagle chodze sprawdzic czy to nie @ i jest taki mleczny, do twgo caly czas bola mnie piersi ze dotknac sie nie moge. Zazwyczaj to byl taki sredni bol,ze jak mocniej dotknelam to bolaalo i bardziej od strony pach,a teraz cale piersi.

Ogolnie dzisiaj w nocy powinnam dostac tak jak zawsze, cykle mam 28 dni,zawsze na czas byly. A ja od 5 mam duzo sluzu,ze ciagle chodze sprawdzic czy to nie @ i jest taki mleczny, do twgo caly czas bola mnie piersi ze dotknac sie nie moge. Zazwyczaj to byl taki sredni bol,ze jak mocniej dotknelam to bolaalo i bardziej od strony pach,a teraz cale piersi.
Przy regularnych cyklach test powinien juz wyjść.
Fakt sluz mleczny jest objawem ciazy ale poza nia tez występuje
Ja bym poszla na bete albo zrob test jeszczr jedrn jak bedzie negatyw to na bank nie jestes:)
Trzymam kicuki

Nie no, jak wyjdzie negatyw to jeszcze niczego nie przesadza. Nie raz dziewczynom testy wychodza dopiero kilka dni po terminie @. Dlatego beta jest najlepsza, nie oszuka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przy regularnych cyklach test powinien juz wyjść.
Fakt sluz mleczny jest objawem ciazy ale poza nia tez występuje
Ja bym poszla na bete albo zrob test jeszczr jedrn jak bedzie negatyw to na bank nie jestes:)
Trzymam kicuki
Wlasnie nie wiem jak to jest z tymi testami,moja mama jak byla i ze mna i z siostra w ciazy robika po 3 testy w rozznych odstepach i negatywne wychodzily,dopiero po becie dowiedziala sie ze jest w ciazy

Pata, ja bym nie wytrzymala :p sama w drugiej ciazy mialam zapas testow i robilam jeszcze przed @ :-D

Pata, ja bym nie wytrzymala :p sama w drugiej ciazy mialam zapas testow i robilam jeszcze przed @ :-D

Ja juz za bardzo ekscytowalam sie na poczatku. Raz spozniala mi sie 3 dni ale bylam u lekarza ,bo testy tez byly negatywne i beta tak samo,okazalo sie ze to przzez zmiane klimatu,bo bylam na wyjezdzie,wrocilam do domu i automatycznie dostalam @ :dry: bardzo bym chciala isc na bete ale boje sie rozczarowania,wiec wole poczekac jeszcze weekend czy nie przyjdzie @,zrobic kolejny test i wtedy beta. Teraz znowu latam do lazienki nie dosc ze za potrzeba co 1h to jeszcze mam wrażenie ze przyszla @ :sorry:

Hej dziewczyny :)
Pata ja również trzymam kciuki !

Teraz my przygotowujemy się do pierwszych urodzin :) Dziś zamówiłam prezent nie wiem czy się sprawdzi ale z tego co pamiętam to Lila uwielbiałam wszelakie zabawy w tunel i zawsze maz robił jej z kocow teraz mam więcej miejsca to zamówiłam coś takiego

1506693653-aaaaaa.png

Jeszcze tort tylko muszę zamówić i kupić coś dla męża(tylko jeszcze nie wiem co ) bo jego urodziny wypadają w ten sam dzień :)

Jak tam wasze chorowitki żłobkowe wyzdrowialy już?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie Ola pokaż swego synka bo ja też nie kojarzę żebyś zdjęcie tu wstawiala i też nie wiem jak ma na imię

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry