reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola chyba bardziej do męża podobna ale czy czysty ojciec to raczej nie.

O właśnie isle w ciąży można. A prena len jest tak straszny ( jak dla mnie) że wymiotowałam

Zdrówka dla Ady!! I dla Ciebie India!

Co do ząbka to właśnie dziś sobie myślałam że Amelka takie drobniutkie ma te ząbki. A te górne dwójki to już w ogóle. Przebiły się na początku sierpnia a są takie malutkie jak nie wiem [emoji6] więc może to tak ma być?? Rosną powoli.

Kasia to szybko Adka raczkuje- ile ma?? Co do wagi to u nas nie miarodajnie bo na mm.
Ale za to u nas było 10kg na 9 miesięcy czyli prawie dwa miesiące temu a teraz ją ważyła i zaledwie 200g przybrała więc chyba widać już więcej ruchu- spala jedzonko [emoji6]

Kulcia gratki drugiego ząbka [emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dolne mają 3 miesiące już a też nie są jeszcze jakieś duże [emoji6]
IMG_20170926_173158.jpg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170926_173158.jpg
    IMG_20170926_173158.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 1 616
Viola za tydzień będzie mieć 7 miesięcy. Ruszyla na przód w weekend :)
U nas te pierwsze 2 żeby też wyszły tak troszkę tylko i dopiero po 2 miesiącach są takie duże . Więc może to tak być pewnie ;)

reklama
Do góry