reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, w Piotrze i Pawle są( nie wiem czy macie ten market), ale dużo tańsze w necie ;-)
Ja przez internet zamawiałam razem z jaglanym mlekiem, więc koszty przesyłki mi się rozkładały, a teraz w sumie albo zamówię samą kaszkę albo kupię właśnie w markecie Piotr i Paweł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Viola, w Piotrze i Pawle są( nie wiem czy macie ten market), ale dużo tańsze w necie ;-)
Ja przez internet zamawiałam razem z jaglanym mlekiem, więc koszty przesyłki mi się rozkładały, a teraz w sumie albo zamówię samą kaszkę albo kupię właśnie w markecie Piotr i Paweł

Piotra i Pawła nie ma u nas, jest 17km od nas więc pewnie na to samo mnie wyjdzie jak zamówię bo tu muszę dojechać. A one są jakieś smakowe?? Czy trzeba dodać owoca?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze Helpa chwala:)
Viola wejdz na strone holle:)
Sa tez smakowe.
Ja do jaglanej daje owoce tre normalne albo ze sloika
Ja jajko daje jajecznice sama z maselkiem albo sadzone z ziemniaczkami, na twardo :-)
Na wszystkie sposoby mozesz:-)
Amelka jeszcze nie jadla jaja?

Ostatnia edycja:
Viola, ja nie dodawalam nigdy do kaszek owocow. Te co mamy sa smaczne :-) a mleko jaglane ma tez inny smak

Ja dawalam po 6 mies nie trzymam sie tak tych zaleceń az
Według wlasnej intuicji :)
To nic innego jak kaszka kukurydziana 7 miesiac to kwestia trzymania:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry