reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki dziewczyny. Szczeniaczka mamy, sorter mamy, wieze z kubeczkow mamy :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny. Szczeniaczka mamy, sorter mamy, wieze z kubeczkow mamy :-)

Hmm a klocki drewniane??
India garnuszek na klocuszek i może właśnie jeździk?? Narazie jeszcze nie w temacie jestem [emoji23] u nas wszystkie zabawki poszły w odstawkę bo Amelka tylko pełza i wstaje... Jedynie co to Filipa auta jeszcze ja przez chwilę zainteresują.

Zobacz załącznik 821773

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O jezdziku myslalam, ale chyba dopiero na gwiazdke kupie.
Klocki drewniane chyba tez pozniej, bo rzuca wszystkim.
Chyba dostanie ciuchy hehe :-)
Mamy kilka zabawek po Radku, wiec w sumie nie jest zle. Ale myslalam, ze wpadlyscie na cos o czym nie pomyslalam :-)

1504945440-aaaaaa.jpeg
1504945449-aaaaaa.jpeg
1504945456-aaaaaa.jpeg

Tablet edukacyjny, zestaw kabli ( maly wie ze do pradu nie mozna) i stolik narazie bez nog. Domek edukacyjny, armate na kulki albo kiedys widzialam slonika co dmuchal powietrzem i kulki z niego lecialy albo jakis potworek co zjada sztuczne ciastka

Orientujecie sie moze jak to jest u nas w PL. chcialabym od czasu do czasu cos uszyc i sprzedac to co musze odrazu firme zakladac ? Czy liczyc na cud ze nie wpadne jak bede tak o sprzedawac?

Mała mi ryzyk fizyk, musisz mieć firmę teoretycznie.

India może książki jakieś fajne?

Też znam kobietę co wszystko łącznie z majtkami prasuje. Mama mojej koleżanki.

Kasia Marysia a jak sprawa lodówki się rozwiązała?

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry