reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
No właśnie też w tym celu kupowałam, żeby w końcu ugotować normalnie obiad itd. W wózku nie chce leżeć bo nie widzi a tu jak będzie bujać... Zobaczymy.
MalaMi trzeba było mówić kupiłabym bo ja już długo polowalam do 150 właśnie tą i nic.
MalaMi trzeba było mówić kupiłabym bo ja już długo polowalam do 150 właśnie tą i nic.
Mamakulka
Kasia no to jeszcze lepiej w sumie bo wyciskarka super rzecz.
Wiki fajnie, że się udało. Igi w sumie długo w bujaku nie posiedzial bo koło 7 Msc już wylazl mimo pasów.
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Wiki fajnie, że się udało. Igi w sumie długo w bujaku nie posiedzial bo koło 7 Msc już wylazl mimo pasów.
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
viola150
My bobovity 7zbóz taka po 4miesiacu. Od tej zaczęłam. A teraz je każdaDziewczyny mam pytanie odnośnie rozszerzania diety Jak to wyglądało u Was ? My zaczęłyśmy od warzyw ,później owoce i teraz mam dylemat jeśli chodzi o kaszkę jakąś. Jaka podawalyscie ?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Jaglana HolleDziewczyny mam pytanie odnośnie rozszerzania diety Jak to wyglądało u Was ? My zaczęłyśmy od warzyw ,później owoce i teraz mam dylemat jeśli chodzi o kaszkę jakąś. Jaka podawalyscie ?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja myślałam o zwykłej kaszce bo trochę skład tych gotowych Bobovita cz Nestle mnie przeraża. Holle słyszałam że dobry ma skład. A taka zwykła to dosladzalyscie np owocem czy jak to ? ja zaczęłam słoiczka mi ale jak siadzie Ada to idziemy na blw
reklama