reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki a u nas się super sprawdziła. Ada ja uwielbia. Jeszcze w niej siedzi ale zaraz będzie za mała na nią . Ja ja w kuchni mam postawiona i obiad jemy to siedzi czy jak coś gotuje ;)

reklama
No właśnie też w tym celu kupowałam, żeby w końcu ugotować normalnie obiad itd. W wózku nie chce leżeć bo nie widzi a tu jak będzie bujać... Zobaczymy.
MalaMi trzeba było mówić kupiłabym bo ja już długo polowalam do 150 właśnie tą i nic.

Dziewczyny mam pytanie odnośnie rozszerzania diety :) Jak to wyglądało u Was ? My zaczęłyśmy od warzyw ,później owoce i teraz mam dylemat jeśli chodzi o kaszkę jakąś. Jaka podawalyscie ? ;)

Dziewczyny mam pytanie odnośnie rozszerzania diety :) Jak to wyglądało u Was ? My zaczęłyśmy od warzyw ,później owoce i teraz mam dylemat jeśli chodzi o kaszkę jakąś. Jaka podawalyscie ? ;)
My bobovity 7zbóz taka po 4miesiacu. Od tej zaczęłam. A teraz je każda

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja myślałam o zwykłej kaszce bo trochę skład tych gotowych Bobovita cz Nestle mnie przeraża. Holle słyszałam że dobry ma skład. A taka zwykła to dosladzalyscie np owocem czy jak to ? :p ja zaczęłam słoiczka mi ale jak siadzie Ada to idziemy na blw :)

reklama
Bobovite na wodzie Ada je na sniadanie.
Radek byl na kaszkach bobovity.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry