reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Moze Wiki kwestia pogody, ale ona juz trzeci dzien ma takie nie swoj. Oby jutro bylo lepiej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee gratuluję :)

U nas jutro wielki dzień, Tosia zaczyna przedszkole. Jeszcze do czwartku nie było wiadomo gdzie dzieci beda sie uczyc bo z przedszkola zerwalo dach i niestety nie zdarzyli zrobić i przez dwa miesiace dzieci beda chodzic do szkoły. Tam bedzie głośno i troche sie tego obawiam ze sie jutro wystraszy chociaz juz jej tlumaczylam ze to tylko na chwile.

A do mnie nieśmiało, małymi kroczkami chyba idzie okres. Przy Tosi dostalam rowno po 4 miesiącach a teraz jest prawie 5 i cos sie chyba zaczyna.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka.
Jak dziś Wasze dzieciaczki??
Ada lepiej??

Filip już w przedszkolu, ja na 10 do pracy. A dziś u nas w przedszkolu ruszył żłobek i byłam zajrzeć to wszystkie dzieci się ładnie na dywanie bawiły, bez płaczu [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee wielkie wielkie Gratulacje!!! Emilek jest śliczny [emoji7][emoji7][emoji7] jak się czujesz??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje, nieźle. Dzisiaj już do domku wychodzimy, czekam tylko na wypis Emilka.
Jak to możliwe, że po raz piąty totalnie zwariowałam na punkcie dziecka [emoji23]

Ale akcja. Ze 2 godz temu tesciowa zadzwonila, ze dzwonila do niej kolezanka, ktorej maz jest strazakiem i kazala okna pozamykac, bo elektrownia jakas wybuchla i idzie promieniowanie.
No to my cyk, myk zamykamy okna. Dzwonie do mamy, do brata i kaze im okna zamykac.
I tak siedzimy i szukamy w necie informacji, ale cisza. Jedyne co to o elektrowni w Belgii, ale nie, ze wybuchla, tylko, ze Niemcy sie boja, ze wybuchnie. No to dzwonimy do tesciowej i ona pozniej do kolezanki i powtierdza, ze tak, ze o Belgie chodzi. No to okna pootwieralismy, bo w mediach brak info, zeby cos sie stalo. I w sumie nie wiadomo - podobno strazacy dostali info, ze cos wybuchlo.... ale rownie dobrze, to tez mogla byc jakas trefna informacja

Nie, informacja jest dobra. W Belgii w Aachen nastąpił wyciek z reaktora. Nie wielki i bez większych dawek promieniowań. Szybko się uwinęli i sprawa się nie rozniosła [emoji6]

atdc9vvjjmdvtt7b.png

Idziemy na 14 :-)

Viola, ale dzieci bez rodzicow? [emoji33]

Lee, ale zlecialo. Juz wychodzicie [emoji3]

reklama
U nas dzisiaj chyba lepiej, ale to sie moze zmienic po drzemce [emoji6]

Do góry