reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1504283808-aaaaaa.jpeg

Pozdrówki ;)

reklama
Mi Franek dziś kupki ze smuzkami krwi robi i gilowaty śluz Ehh poza tym normalnie się zachowuje. Temp 37,2 Kurde nic nowego nie zjadlam wiec skąd ta krew

Dora mi pediatra
Mówiła że jak kupki ze sluzem to żeby kreon podać 1/3 rano i wieczorem
India to napewno ząbek wychodzi a już macie jakieś? Ja myslalam ze jak wyjdzie druga dwójka to trochę spokoju będzie a tu dwójki nie widać a wczoraj patrzę jedna czwórka już przebita dlatego te noce wtedy były masakryczne a w dzień tylko marudzenie :( jeszcze 8 zębów i spokój :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Od wczoraj jestem na porodówce. Bo kolejny raz miałam serie regularnych skurczy sięgających 6min,
1504256818-aaaaaa.jpeg

W badaniu pięknie szyjka zgładzona, rozwarcie 6cm. Ładne długie skurcze. Na ktg już skurcze nieregularne i tylko co trzeci z tych porodowych, dostałam oxy. Skurcze regularne ale zbyt słabe i zbyt krótkie. Podniesiono dawkę skurcze piękne ale cis ie ie w macicy groziło pęknięciem, tętno Małego zaczęło spadać. Trzy masaże szyjki, w trakcie skurcze po których wyłam, potem spokoj. O trzeciej nad ranem mnie odłączyli i od tamtej pory zero skurczy [emoji24]
Psychika w rozsypce, wszystko mnie boli od szyji po stopy. Dzisiaj na ktg zero skurczy, za to Emilek prawie sie nie rusza [emoji24]
Mam jakieś lęki, przeczucia złe, że stracę to dziecko. Nie umiem sobie z tym poradzić.
Jutro kolejna próba wywołania porodu a ja już truchleje ze strachu [emoji24][emoji24][emoji24]

f2w39jcg9iht6up5.png

Tu Cię znalazłam, pobijesz rekord w straszeniu ludzi i długości porodu ;-) ;)Biedactwo namęczysz sie ale już tak blisko! Chłopaki słyną z tego, że nie chcą mam opuszczać, najpierw brzucha, potem cycka aż w końcu przeskazują tylko na inny, młodszy cycek ;-) ;)
Byłoby pewnie łatwiej psychicznie być teraz w domu ale w szpitalu jesteś pod fachową opieką.

Trzymam kciuki!

Dzwoneczek, jeden rosnie - juz sie przebil. I zastanawiam sie czy nie idzie kolejny gdzies, bo tak marudzi :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Boże dziewczyny co za dzień...

Pisałam Wam,że kupiliśmy lodówkę? Tak w sobotę, przyjechała we wtorek okazało się ,że z ekspozycji, powyginana. Dzwonie, reklamacja. We czwartek nową przywieźli i co?
1504295824-aaaaaa.jpeg

Znowu dzownie, każą przyjechać badać z kierownikiem.
Pojechałam i gadalam ale z kierownikiem działu. Zamówili kolejną i na sklepie mają sprawdzić, jeśli będzie coś nie tak to muszę wybrać inną. Ale kuzwa czemu? Nie wiem, nie powiedzieli. Domyślam się że za 3 razem zwrot kasy jest... Jestem zła, bo chcemy ta lodówkę. Niech robią rabat 10-15% i się zgodze na ta co mam teraz.
Magda spała 40 min, zdążyłam leczo zrobić i sałatke. Potem jeszcze jedną, biszkopt pierwszy raz mi nie wyszedł i na szybko po 20 kolejny robiłam. Jutro przyjadą moje koleżanki na Roczek Madzi i szykuje. Właśnie zjadłam pierwszy posiłek od 14. Jeszcze o 17 teściowie przyjechali, bo my dziś mamy 5 rocznice ślubu i z tej okazji mąż mi wytrzepał dywan. Pt tyle pomocy. Naczynia zmyłam po 21...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry