reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Dora mi pediatra
Mówiła że jak kupki ze sluzem to żeby kreon podać 1/3 rano i wieczorem
India to napewno ząbek wychodzi a już macie jakieś? Ja myslalam ze jak wyjdzie druga dwójka to trochę spokoju będzie a tu dwójki nie widać a wczoraj patrzę jedna czwórka już przebita dlatego te noce wtedy były masakryczne a w dzień tylko marudzenie jeszcze 8 zębów i spokój
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mówiła że jak kupki ze sluzem to żeby kreon podać 1/3 rano i wieczorem
India to napewno ząbek wychodzi a już macie jakieś? Ja myslalam ze jak wyjdzie druga dwójka to trochę spokoju będzie a tu dwójki nie widać a wczoraj patrzę jedna czwórka już przebita dlatego te noce wtedy były masakryczne a w dzień tylko marudzenie jeszcze 8 zębów i spokój
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Od wczoraj jestem na porodówce. Bo kolejny raz miałam serie regularnych skurczy sięgających 6min,
W badaniu pięknie szyjka zgładzona, rozwarcie 6cm. Ładne długie skurcze. Na ktg już skurcze nieregularne i tylko co trzeci z tych porodowych, dostałam oxy. Skurcze regularne ale zbyt słabe i zbyt krótkie. Podniesiono dawkę skurcze piękne ale cis ie ie w macicy groziło pęknięciem, tętno Małego zaczęło spadać. Trzy masaże szyjki, w trakcie skurcze po których wyłam, potem spokoj. O trzeciej nad ranem mnie odłączyli i od tamtej pory zero skurczy [emoji24]
Psychika w rozsypce, wszystko mnie boli od szyji po stopy. Dzisiaj na ktg zero skurczy, za to Emilek prawie sie nie rusza [emoji24]
Mam jakieś lęki, przeczucia złe, że stracę to dziecko. Nie umiem sobie z tym poradzić.
Jutro kolejna próba wywołania porodu a ja już truchleje ze strachu [emoji24][emoji24][emoji24]
Tu Cię znalazłam, pobijesz rekord w straszeniu ludzi i długości porodu Biedactwo namęczysz sie ale już tak blisko! Chłopaki słyną z tego, że nie chcą mam opuszczać, najpierw brzucha, potem cycka aż w końcu przeskazują tylko na inny, młodszy cycek
Byłoby pewnie łatwiej psychicznie być teraz w domu ale w szpitalu jesteś pod fachową opieką.
Trzymam kciuki!
reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Boże dziewczyny co za dzień...
Pisałam Wam,że kupiliśmy lodówkę? Tak w sobotę, przyjechała we wtorek okazało się ,że z ekspozycji, powyginana. Dzwonie, reklamacja. We czwartek nową przywieźli i co?
Znowu dzownie, każą przyjechać badać z kierownikiem.
Pojechałam i gadalam ale z kierownikiem działu. Zamówili kolejną i na sklepie mają sprawdzić, jeśli będzie coś nie tak to muszę wybrać inną. Ale kuzwa czemu? Nie wiem, nie powiedzieli. Domyślam się że za 3 razem zwrot kasy jest... Jestem zła, bo chcemy ta lodówkę. Niech robią rabat 10-15% i się zgodze na ta co mam teraz.
Magda spała 40 min, zdążyłam leczo zrobić i sałatke. Potem jeszcze jedną, biszkopt pierwszy raz mi nie wyszedł i na szybko po 20 kolejny robiłam. Jutro przyjadą moje koleżanki na Roczek Madzi i szykuje. Właśnie zjadłam pierwszy posiłek od 14. Jeszcze o 17 teściowie przyjechali, bo my dziś mamy 5 rocznice ślubu i z tej okazji mąż mi wytrzepał dywan. Pt tyle pomocy. Naczynia zmyłam po 21...
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisałam Wam,że kupiliśmy lodówkę? Tak w sobotę, przyjechała we wtorek okazało się ,że z ekspozycji, powyginana. Dzwonie, reklamacja. We czwartek nową przywieźli i co?
Znowu dzownie, każą przyjechać badać z kierownikiem.
Pojechałam i gadalam ale z kierownikiem działu. Zamówili kolejną i na sklepie mają sprawdzić, jeśli będzie coś nie tak to muszę wybrać inną. Ale kuzwa czemu? Nie wiem, nie powiedzieli. Domyślam się że za 3 razem zwrot kasy jest... Jestem zła, bo chcemy ta lodówkę. Niech robią rabat 10-15% i się zgodze na ta co mam teraz.
Magda spała 40 min, zdążyłam leczo zrobić i sałatke. Potem jeszcze jedną, biszkopt pierwszy raz mi nie wyszedł i na szybko po 20 kolejny robiłam. Jutro przyjadą moje koleżanki na Roczek Madzi i szykuje. Właśnie zjadłam pierwszy posiłek od 14. Jeszcze o 17 teściowie przyjechali, bo my dziś mamy 5 rocznice ślubu i z tej okazji mąż mi wytrzepał dywan. Pt tyle pomocy. Naczynia zmyłam po 21...
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom