reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki nie karmisz jej na dworze?
Mi by sie nie chcialo leciec za kazdym razem do domu z konca miasta
Jak chcesz kp to nie dawaj butelki bo moze Ci odrzucić pierś chyba ze chcesz ale wierze w Ciebie:)

No widzisz masz tak samo jak moja koleżanka tylko jej mala co chwile jak nie spi ale ona daje jej caly czas i gdzieś ma ze obiad czy brak porządku
Drze sie ostatnio sie rozdarla w Rossmanie dalam jej smoczka bo ona placila to chwila spokoju zaraz znowu ryk i musiała dac piers i dziecko odlecialo
I tak w kolko
A przybiera super itp
Zostalo Ci tylko uzbroic sie w cierpliwość:)
Ja nie karmie na dworze nawet u siebie na podwórku. Kilka razy zdarzyło mi sie karmic w miejscach publicznych typu szpital, przychodnia czy parking Dla mnie to niekomfortowe Ja karmienie odbieram jako coś intymnego Wiec każdy robi jak uważa Nie mam nic przeciwko karmieniu w miejscu publicznym ale to mnie.
I tym razem porażka :sad: tracę sily i nadzieje :hmm::sad: strasznie boli podbrzusze i po prawej stronie, co dziwne nie mialam podczas @ tych boli,pierwszy raz je mam :(

Para nie łam się Ja tez mam za sobą sporo nieudanych prób.

Lee musi być dobrze Skoro się martwisz to zawsze możesz poprosić żeby Ci ktg zrobili Usłyszysz serduszko maluszka i się uspokoisz

Lee, co u Ciebie? Pisz do nas

Kurcze, Ada od wczoraj po drzemce przez pół dnia jest marudna. Z rąk mi nie schodzi, a jak zejdzie to na chwilę po czym jęki i lament. Może jej kolejny ząbek wyłazi? Bo aż dziwne i widzę, że czasem jak coś do buzi bierze to zaczyna się do tyłu odginać i płacze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry