reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Lee trzymam kciukasy za Was. Będzie dobrze! Musi być
India dzielna dziewczynka!
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India dzielna dziewczynka!
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Ja nie karmie na dworze nawet u siebie na podwórku. Kilka razy zdarzyło mi sie karmic w miejscach publicznych typu szpital, przychodnia czy parking Dla mnie to niekomfortowe Ja karmienie odbieram jako coś intymnego Wiec każdy robi jak uważa Nie mam nic przeciwko karmieniu w miejscu publicznym ale to mnie.Wiki nie karmisz jej na dworze?
Mi by sie nie chcialo leciec za kazdym razem do domu z konca miasta
Jak chcesz kp to nie dawaj butelki bo moze Ci odrzucić pierś chyba ze chcesz ale wierze w Ciebie
No widzisz masz tak samo jak moja koleżanka tylko jej mala co chwile jak nie spi ale ona daje jej caly czas i gdzieś ma ze obiad czy brak porządku
Drze sie ostatnio sie rozdarla w Rossmanie dalam jej smoczka bo ona placila to chwila spokoju zaraz znowu ryk i musiała dac piers i dziecko odlecialo
I tak w kolko
A przybiera super itp
Zostalo Ci tylko uzbroic sie w cierpliwość
I tym razem porażka tracę sily i nadzieje strasznie boli podbrzusze i po prawej stronie, co dziwne nie mialam podczas @ tych boli,pierwszy raz je mam
Para nie łam się Ja tez mam za sobą sporo nieudanych prób.
dora032
U mnie w 11 i też nie liczyłam ze sie uda@Wiiktoriiaaa zaczal sie wlasnie 7 cykl
India9
Lee, co u Ciebie? Pisz do nas
Kurcze, Ada od wczoraj po drzemce przez pół dnia jest marudna. Z rąk mi nie schodzi, a jak zejdzie to na chwilę po czym jęki i lament. Może jej kolejny ząbek wyłazi? Bo aż dziwne i widzę, że czasem jak coś do buzi bierze to zaczyna się do tyłu odginać i płacze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurcze, Ada od wczoraj po drzemce przez pół dnia jest marudna. Z rąk mi nie schodzi, a jak zejdzie to na chwilę po czym jęki i lament. Może jej kolejny ząbek wyłazi? Bo aż dziwne i widzę, że czasem jak coś do buzi bierze to zaczyna się do tyłu odginać i płacze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama