reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki nie karmisz jej na dworze?
Mi by sie nie chcialo leciec za kazdym razem do domu z konca miasta
Jak chcesz kp to nie dawaj butelki bo moze Ci odrzucić pierś chyba ze chcesz ale wierze w Ciebie:)

No widzisz masz tak samo jak moja koleżanka tylko jej mala co chwile jak nie spi ale ona daje jej caly czas i gdzieś ma ze obiad czy brak porządku
Drze sie ostatnio sie rozdarla w Rossmanie dalam jej smoczka bo ona placila to chwila spokoju zaraz znowu ryk i musiała dac piers i dziecko odlecialo
I tak w kolko
A przybiera super itp
Zostalo Ci tylko uzbroic sie w cierpliwość:)
Ja nie karmie na dworze nawet u siebie na podwórku. Kilka razy zdarzyło mi sie karmic w miejscach publicznych typu szpital, przychodnia czy parking Dla mnie to niekomfortowe Ja karmienie odbieram jako coś intymnego Wiec każdy robi jak uważa Nie mam nic przeciwko karmieniu w miejscu publicznym ale to mnie.
I tym razem porażka :sad: tracę sily i nadzieje :hmm::sad: strasznie boli podbrzusze i po prawej stronie, co dziwne nie mialam podczas @ tych boli,pierwszy raz je mam :(

Para nie łam się Ja tez mam za sobą sporo nieudanych prób.

Lee musi być dobrze Skoro się martwisz to zawsze możesz poprosić żeby Ci ktg zrobili Usłyszysz serduszko maluszka i się uspokoisz

Lee, co u Ciebie? Pisz do nas

Kurcze, Ada od wczoraj po drzemce przez pół dnia jest marudna. Z rąk mi nie schodzi, a jak zejdzie to na chwilę po czym jęki i lament. Może jej kolejny ząbek wyłazi? Bo aż dziwne i widzę, że czasem jak coś do buzi bierze to zaczyna się do tyłu odginać i płacze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry