reklama
Od wczoraj jestem na porodówce. Bo kolejny raz miałam serie regularnych skurczy sięgających 6min,
W badaniu pięknie szyjka zgładzona, rozwarcie 6cm. Ładne długie skurcze. Na ktg już skurcze nieregularne i tylko co trzeci z tych porodowych, dostałam oxy. Skurcze regularne ale zbyt słabe i zbyt krótkie. Podniesiono dawkę skurcze piękne ale cis ie ie w macicy groziło pęknięciem, tętno Małego zaczęło spadać. Trzy masaże szyjki, w trakcie skurcze po których wyłam, potem spokoj. O trzeciej nad ranem mnie odłączyli i od tamtej pory zero skurczy [emoji24]
Psychika w rozsypce, wszystko mnie boli od szyji po stopy. Dzisiaj na ktg zero skurczy, za to Emilek prawie sie nie rusza [emoji24]
Mam jakieś lęki, przeczucia złe, że stracę to dziecko. Nie umiem sobie z tym poradzić.
Jutro kolejna próba wywołania porodu a ja już truchleje ze strachu [emoji24][emoji24][emoji24]
W badaniu pięknie szyjka zgładzona, rozwarcie 6cm. Ładne długie skurcze. Na ktg już skurcze nieregularne i tylko co trzeci z tych porodowych, dostałam oxy. Skurcze regularne ale zbyt słabe i zbyt krótkie. Podniesiono dawkę skurcze piękne ale cis ie ie w macicy groziło pęknięciem, tętno Małego zaczęło spadać. Trzy masaże szyjki, w trakcie skurcze po których wyłam, potem spokoj. O trzeciej nad ranem mnie odłączyli i od tamtej pory zero skurczy [emoji24]
Psychika w rozsypce, wszystko mnie boli od szyji po stopy. Dzisiaj na ktg zero skurczy, za to Emilek prawie sie nie rusza [emoji24]
Mam jakieś lęki, przeczucia złe, że stracę to dziecko. Nie umiem sobie z tym poradzić.
Jutro kolejna próba wywołania porodu a ja już truchleje ze strachu [emoji24][emoji24][emoji24]
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Lee czemu Ci nie zrobią cięcia po takich stymulacjach i nic się nie chce dziać a tętno małego spadało. Trzymam kciuki
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Pata, nie trac wiary, tu kazda z nas czekala na dwie kreskj, wiemy co to znaczy i trzymamy kciuki. W koncu sie uda [emoji8]
Lee, biedna, nie mysl o najgorszym, wszystko bedzie dobrze. Emilek pewnie tez zmeczony tymi skurczami. Zaraz bedzie po wszystkim, jutro kolejna proba i pewnie ruszy [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lee, biedna, nie mysl o najgorszym, wszystko bedzie dobrze. Emilek pewnie tez zmeczony tymi skurczami. Zaraz bedzie po wszystkim, jutro kolejna proba i pewnie ruszy [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Lee mnie też ruszyło na 2 próbie. Jak jesteś w szpitalu to chyba wiedzą co robią. Nie możesz tak myśleć, a przy skurczach to chyba normalne że mniej się rusza. Powodzenia!!!! Obyś szybko urodziła!!! Emil na pewno będzie cały i zdrowy.
Pata nie załamuj się! Który to cykl? Może wybierz się do ginekologa?
Pata nie załamuj się! Który to cykl? Może wybierz się do ginekologa?
@Wiiktoriiaaa zaczal sie wlasnie 7 cykl
India9
@Wiiktoriiaaa zaczal sie wlasnie 7 cykl
U mnie w I ciazy w siodmym zaskoczylo, ale ja ten siodmy na straty spisalam i to bylo zaskoczenie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama