Hejka, troche ostatnio malo czasu na zagladanie tu. Taki grafik w pracy ze czasami brak czasu zeby w domu cos zrobic,a jeszcze poszukiwania nowego domku Czekam niecierpliwie na piatek bo wtedy mam termin @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie moze za bardzo sie doszukuje jakis objawów,ale od dwoch dni pobolewa mnie po prawej stronie i dzisiaj troche podbrzusze, piersi caly czas daja o sobie znac i czasami jest to nie do wytrzymania czekam i jak sie nic nie pojawi w piatek to w sobote testujemy blagam oby tym razem sie udalo bo juz nie daje rady
reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110]Hejka, troche ostatnio malo czasu na zagladanie tu. Taki grafik w pracy ze czasami brak czasu zeby w domu cos zrobic,a jeszcze poszukiwania nowego domku Czekam niecierpliwie na piatek bo wtedy mam termin @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie moze za bardzo sie doszukuje jakis objawów,ale od dwoch dni pobolewa mnie po prawej stronie i dzisiaj troche podbrzusze, piersi caly czas daja o sobie znac i czasami jest to nie do wytrzymania czekam i jak sie nic nie pojawi w piatek to w sobote testujemy blagam oby tym razem sie udalo bo juz nie daje rady
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Trzymam kciukiHejka, troche ostatnio malo czasu na zagladanie tu. Taki grafik w pracy ze czasami brak czasu zeby w domu cos zrobic,a jeszcze poszukiwania nowego domku Czekam niecierpliwie na piatek bo wtedy mam termin @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie moze za bardzo sie doszukuje jakis objawów,ale od dwoch dni pobolewa mnie po prawej stronie i dzisiaj troche podbrzusze, piersi caly czas daja o sobie znac i czasami jest to nie do wytrzymania czekam i jak sie nic nie pojawi w piatek to w sobote testujemy blagam oby tym razem sie udalo bo juz nie daje rady
Hej
My już po pierwszej nocy Boże czemu ja tu męża nie szukałam,miałabym taki raj przez cały rok Hotel super,widok na morze z balkonu mamy. Ada bardzo grzeczna. W samolocie było też ok. Ogólnie polecam nosidło lub chustę na lotnisko. Bardzo ułatwia przemieszczanie się. Z resztą ja jestem zakochana w Bondolino i nie wyobrażam sobie wyjazdu bez niego
Zbieramy się zaraz na śniadanie a później będziemy poznawać okolice Miłego dnia kochane !
My już po pierwszej nocy Boże czemu ja tu męża nie szukałam,miałabym taki raj przez cały rok Hotel super,widok na morze z balkonu mamy. Ada bardzo grzeczna. W samolocie było też ok. Ogólnie polecam nosidło lub chustę na lotnisko. Bardzo ułatwia przemieszczanie się. Z resztą ja jestem zakochana w Bondolino i nie wyobrażam sobie wyjazdu bez niego
Zbieramy się zaraz na śniadanie a później będziemy poznawać okolice Miłego dnia kochane !
Życiowa
To super ze wszystko poszło gładkoHej
My już po pierwszej nocy Boże czemu ja tu męża nie szukałam,miałabym taki raj przez cały rok Hotel super,widok na morze z balkonu mamy. Ada bardzo grzeczna. W samolocie było też ok. Ogólnie polecam nosidło lub chustę na lotnisko. Bardzo ułatwia przemieszczanie się. Z resztą ja jestem zakochana w Bondolino i nie wyobrażam sobie wyjazdu bez niego [emoji14]
My dzis w nocy mamy o 2 pobudkę i w drogę
Na lotnisko mam chustę kółkowa pożyczona tylko w tym celu. Tak w razie w [emoji14]
Właśnie przepierke zrobiłam w rękach... pierwszy raz od nie pamiętam kiedy [emoji14] jeszcze musze nas spakować haha
A do męża nie bedziesz się przeprowadzać ostatecznie czy on zjedzie do pl na stałe? Wybacz jak już o tym pisałaś kiedyś... mogę nie pamiętać
Anka_32
Hej. Zazdroszcze wakacji bo my w tym roku to tylko na dzialke nad jezioro jeździmy. Wlasnie dzis tez się zbieramy bo ma byc cieplo, pewie ostatni tak cieply dzien tego lata.
Wczoraj byliśmy na ostatnich zakupach przedszkolnych i po nich Bartek tak padl ze spal 16:30-5:30!!!!!
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byliśmy na ostatnich zakupach przedszkolnych i po nich Bartek tak padl ze spal 16:30-5:30!!!!!
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama