reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie sadze. Jak jest zmęczona to się awanturuje, a tu po prostu się kładła na podłogę. Widać ze siły nie miala

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, paznokcie??? [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo [emoji17] pediatra nam mówiła że rzadko zdarza się że schodzą paznokcie. Częściej że skóra z opuszków palców. A u nas i to i to, a mojemu chrześniakowi który zaraził się od Filipa i miał jakiś hardkorowy wysyp tych krostek to zeszła skóra z całych stóp i dłoni, a paznokcie jeden po drugim... Na szczęście to nie bolało bo Filip sobie sam obrywał te stare schodzące ale wyglądało strasznie [emoji33]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu dobrze ze Madzi przeszlo juz . ciekawe co to bylo kurde.

u nas Fifo troche markotny bo zebiska ale juz 10 zabkow mamy . i z dnia na dzien wstal i poszedl sobie czasami sie jeszcze przewroci ale juz mu coraz lepiej idzie a taki maly obsraniec z niego byl i nie chcial sie puscic wcale. a myslalam ze przed roczkiem nie pojdzie a tu taka niespodzianka a taka dumna jestem ze hoho ;)

boze tak sobie dzisiaj siedze i mysle dopiero sie zapoznawalysmy na wątku a juz takie dzieci mamy no szok

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za taki uśmiech ma u mnie wszystko nawet wstawianie co dwie godz w nocy wybaczam Rozpieszczony będzie niestety bo straciłam głowę ;)

Załączniki

• 20170816_151234.jpg
    20170816_151234.jpg
    461,4 KB · Wyświetleń: 59
Do góry