reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nie sadze. Jak jest zmęczona to się awanturuje, a tu po prostu się kładła na podłogę. Widać ze siły nie miala
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Nawet cycka nie chciała to juz był znak dla mnie, ani pić ani nic
viola150
Nooo [emoji17] pediatra nam mówiła że rzadko zdarza się że schodzą paznokcie. Częściej że skóra z opuszków palców. A u nas i to i to, a mojemu chrześniakowi który zaraził się od Filipa i miał jakiś hardkorowy wysyp tych krostek to zeszła skóra z całych stóp i dłoni, a paznokcie jeden po drugim... Na szczęście to nie bolało bo Filip sobie sam obrywał te stare schodzące ale wyglądało strasznie [emoji33]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Biedna Madzia ale dobrze że już lepiej
Lee odezwij się...
Paraplu a Ty jak tam?
Lee odezwij się...
Paraplu a Ty jak tam?
dora032
Taki miks nam wyszedł. Blond po mnie, bo mąż ma ciemne włosy. Na początku wszyscy mówili że do taty podobny ale sie zmienia i teraz sporo osób mówi ze do mnieDora, śliczny synek [emoji7] do Ciebie podobny?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nadziejka96
Marysiu dobrze ze Madzi przeszlo juz . ciekawe co to bylo kurde.
u nas Fifo troche markotny bo zebiska ale juz 10 zabkow mamy . i z dnia na dzien wstal i poszedl sobie czasami sie jeszcze przewroci ale juz mu coraz lepiej idzie a taki maly obsraniec z niego byl i nie chcial sie puscic wcale. a myslalam ze przed roczkiem nie pojdzie a tu taka niespodzianka a taka dumna jestem ze hoho
boze tak sobie dzisiaj siedze i mysle dopiero sie zapoznawalysmy na wątku a juz takie dzieci mamy no szok
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
u nas Fifo troche markotny bo zebiska ale juz 10 zabkow mamy . i z dnia na dzien wstal i poszedl sobie czasami sie jeszcze przewroci ale juz mu coraz lepiej idzie a taki maly obsraniec z niego byl i nie chcial sie puscic wcale. a myslalam ze przed roczkiem nie pojdzie a tu taka niespodzianka a taka dumna jestem ze hoho
boze tak sobie dzisiaj siedze i mysle dopiero sie zapoznawalysmy na wątku a juz takie dzieci mamy no szok
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Dora jaki słodziak śliczny synuś!
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama