reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie sadze. Jak jest zmęczona to się awanturuje, a tu po prostu się kładła na podłogę. Widać ze siły nie miala

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, paznokcie??? [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo [emoji17] pediatra nam mówiła że rzadko zdarza się że schodzą paznokcie. Częściej że skóra z opuszków palców. A u nas i to i to, a mojemu chrześniakowi który zaraził się od Filipa i miał jakiś hardkorowy wysyp tych krostek to zeszła skóra z całych stóp i dłoni, a paznokcie jeden po drugim... Na szczęście to nie bolało bo Filip sobie sam obrywał te stare schodzące ale wyglądało strasznie [emoji33]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu dobrze ze Madzi przeszlo juz . ciekawe co to bylo kurde.

u nas Fifo troche markotny bo zebiska ale juz 10 zabkow mamy . i z dnia na dzien wstal i poszedl sobie czasami sie jeszcze przewroci ale juz mu coraz lepiej idzie a taki maly obsraniec z niego byl i nie chcial sie puscic wcale. a myslalam ze przed roczkiem nie pojdzie a tu taka niespodzianka a taka dumna jestem ze hoho ;)

boze tak sobie dzisiaj siedze i mysle dopiero sie zapoznawalysmy na wątku a juz takie dzieci mamy no szok

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za taki uśmiech ma u mnie wszystko nawet wstawianie co dwie godz w nocy wybaczam Rozpieszczony będzie niestety bo straciłam głowę ;)

Załączniki

• 20170816_151234.jpg
    20170816_151234.jpg
    461,4 KB · Wyświetleń: 56
Do góry