reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Bez flaszki na nic się nie obejdzie. Przy cycku jak nie leci się wścieka.Viki ona nie wisi bo glodna tylko chce ssac i byc przy Tobie .
Pisałam Ci o mojej znajomej ? Ostatnio wyszlam z nia na spacer co 5 min musiała mala z wozka wyciągać bo sie darla i cyc ja uspokajal
I ona nie jadła tylko sobie ssala albo zasypiala
Ona juz jej dawala butelke itp mala wypila i sie darla zaraz znowu i znowu cyc i dziecka nie bylo ;D
I ona sama mowi ze ona chce byc przy niej a nie ze jest glodna smoczka tez nie chce
Minie zobaczysz jedne dzieci bardziej wisza drugie mniej
To 4 trymestr hehe
Ona nie potrzebuje duzo przecież ma zoladek jal piąstka
I znów zaraz 11 a ja ledwo siku poszłam. Nie mam jak zjeść, ugotować, posprzątać, no nic kompletnie.
Nuśkaaa
Wiki nie wymagaj od siebie za duzo, nastaw sie teraz ze przede wszystkim jesteś potrzebna córeczce a reszta nie jest az tak wazna, mała moze na poczatku Cie potrzebować non stop. Ja jak zmieniłam podejście i wlasnie zakodowalam sobie ze Jasio jest na 1 miejscu, a kurz niech lezy to przestałam sie spinać powoli sie ze wszystkim ogarniesz Kochana
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tak jak Nuska pisze.
Moja kolezanka tez jest tego samegi zdania z reszta ja chyba tez.
Nic sie nie stanie przeciez.
A nocne karmienia sa wazne tzn na noc pierś.
Na pewno leci tylko moze cos innego ma wpływ na jej zachowanie
W dzień tez sie denerwuje przy piersi?
Moja kolezanka tez jest tego samegi zdania z reszta ja chyba tez.
Nic sie nie stanie przeciez.
A nocne karmienia sa wazne tzn na noc pierś.
Na pewno leci tylko moze cos innego ma wpływ na jej zachowanie
W dzień tez sie denerwuje przy piersi?
Mamakulka
Wiki zrób z macierzyństwa przyjemność. Jak nie masz parcie na karmienie piersią to daj jej czasem butle i już. Jak ma Wam być lepiej to po co sobie utrudniać? Ważne żebyście były szczęśliwe
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Wiiktoriiaaa
No po 2 godzinach też już się denerwuje. Ale w dzień z tą butla to różnie wypada. Rano zje cycki, płacz wielki, dostaje butle cisza spokój, potem znów przebieranie przewijanie znów cycek zaśnie a potem różnie. Wieczorem jest kąpanie cycek kolejne 2h, butla i spanie. I to cała porcja bo jak dostanie mniej to i tak spać nie pójdzie. Ja wiem że ona jest najważniejsza ale kobiety ogarniają po 2-3 maluchy a ja przy jednym jestem taka rozciapciana. Ogólnie to bałagan by mi wisiał ale jak przyjdzie położna czy ktoś to wstyd trochę.
A w ogóle to nie za wcześnie ona mi głowę podnosi? Podnosiła już z tydzień temu ale teraz już ja normalnie trzyma
A w ogóle to nie za wcześnie ona mi głowę podnosi? Podnosiła już z tydzień temu ale teraz już ja normalnie trzyma
reklama
Wiiktoriiaaa
Zakryło nazwę ja już ją podkręcam i podkręcamWiki jakbyś chciała podkręcić laktacje to ********** polecam sprawdzony Ja na początku miałam mało pokarmu i po tym ciurka mleczko jak talala