reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
11kg.Gdzies czytałam ze dzieci kp moga przybierać skokowo raz 30 a raz 300 chyba u Hafiji ale nie wiem jak to jest bo moj dopóki go warzylam u lekarza bardzo ladnie przybieral zawsze
Wazy 9 kg ale on nie ma po kim byc gruby
Jeszcze teraz lata..
A Madzia ile wazy?
Byliśmy u lekarza.
Magda zaczęła być bez sil.
Chciała spac.
Podkładała sie, nie szło jej rozbawić, rozśmieszyć, nie płakała.
Co podeszła do zabawki to zaraz się kładła. Wzielam ja na ręce to się przytulala i zasypiała. Cyca nie, pic nie, jesc nie. Była wiotka. Na ratunkowym jelop był ale wzielam skierowanie na dziecięcy i priv pojechalismy. W poczekalni się trochę ożywiła ale po paru min znów to samo.
Mowie wam co ja się naplakalam. Teraz spi twardo, rozbieralam ja do naga nawet oczu nie otworzyła. Co jej jest? Nie wiem, ale wydaje mi sie ze dziecko jak cos zje to tak się zachowuje może lek czy cos. Przedtem dałam jej parę dobranych ze skorki winogron bezpestek, banana ale chyna go wyrzucila i borówki. Nie mam pojęcia co jej;( sprzatalam jak spala wiec chyba nic nie wzięła. Ojciec mówi ze nie upadła mu żadna tabletka.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Mierzylismy ostatnio metrowka bo centymetr Tosia pociela... no i wyszlo 10 cm.U nas 5 zeboli narazie bezobjawow.
Ciekawe jak inne.
Anka_32 but zawsze 1 cm wiekszy Moj maly ma 10 albo 10 i pol to duza ma Twoj Bartek;P
to chyba rozm 18/19
A Toska 4 lata i ma rozmiar 28/29. Mój maz ma duze stopy to może dlatego dzieci tez maja duze
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
i co na dzieciecym powiedzieli?11kg.
Byliśmy u lekarza.
Magda zaczęła być bez sil.
Chciała spac.
Podkładała sie, nie szło jej rozbawić, rozśmieszyć, nie płakała.
Co podeszła do zabawki to zaraz się kładła. Wzielam ja na ręce to się przytulala i zasypiała. Cyca nie, pic nie, jesc nie. Była wiotka. Na ratunkowym jelop był ale wzielam skierowanie na dziecięcy i priv pojechalismy. W poczekalni się trochę ożywiła ale po paru min znów to samo.
Mowie wam co ja się naplakalam. Teraz spi twardo, rozbieralam ja do naga nawet oczu nie otworzyła. Co jej jest? Nie wiem, ale wydaje mi sie ze dziecko jak cos zje to tak się zachowuje może lek czy cos. Przedtem dałam jej parę dobranych ze skorki winogron bezpestek, banana ale chyna go wyrzucila i borówki. Nie mam pojęcia co jej;( sprzatalam jak spala wiec chyba nic nie wzięła. Ojciec mówi ze nie upadła mu żadna tabletka.
Anka_32
ostatnio spotkałam sie z koleżanką ktorej corka miala bostonke i po dwoch miesiącach nagle przestała chodzic i miala niesamowity ból biodra. Okazalo sie ze to po tej bostonce. dzieciak lezal dwa tygodnie w szpitalu i później jeszcze dwa tygodnie nie mogla chodzic i absolutnie zeby tylko sie nie przeziebic.
KasiaMarysia23
Pojechalismy prywatnie do lekarza ,nie byliśmy na dzieciecym
Życiowa
reklama
dzwoneczek85