reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U nas 5 zeboli narazie bezobjawow.
Ciekawe jak inne.
Anka_32 but zawsze 1 cm wiekszy:) Moj maly ma 10 albo 10 i pol to duza ma Twoj Bartek;P
to chyba rozm 18/19

Ostatnia edycja:
reklama
Gdzies czytałam ze dzieci kp moga przybierać skokowo raz 30 a raz 300 chyba u Hafiji ale nie wiem jak to jest bo moj dopóki go warzylam u lekarza bardzo ladnie przybieral zawsze :)
Wazy 9 kg ale on nie ma po kim byc gruby:)
Jeszcze teraz lata..
A Madzia ile wazy?
11kg.

Byliśmy u lekarza.
Magda zaczęła być bez sil.
Chciała spac.
Podkładała sie, nie szło jej rozbawić, rozśmieszyć, nie płakała.
Co podeszła do zabawki to zaraz się kładła. Wzielam ja na ręce to się przytulala i zasypiała. Cyca nie, pic nie, jesc nie. Była wiotka. Na ratunkowym jelop był ale wzielam skierowanie na dziecięcy i priv pojechalismy. W poczekalni się trochę ożywiła ale po paru min znów to samo.
Mowie wam co ja się naplakalam. Teraz spi twardo, rozbieralam ja do naga nawet oczu nie otworzyła. Co jej jest? Nie wiem, ale wydaje mi sie ze dziecko jak cos zje to tak się zachowuje może lek czy cos. Przedtem dałam jej parę dobranych ze skorki winogron bezpestek, banana ale chyna go wyrzucila i borówki. Nie mam pojęcia co jej;( sprzatalam jak spala wiec chyba nic nie wzięła. Ojciec mówi ze nie upadła mu żadna tabletka.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas 5 zeboli narazie bezobjawow.
Ciekawe jak inne.
Anka_32 but zawsze 1 cm wiekszy:) Moj maly ma 10 albo 10 i pol to duza ma Twoj Bartek;P
to chyba rozm 18/19
Mierzylismy ostatnio metrowka bo centymetr Tosia pociela... :) no i wyszlo 10 cm.
A Toska 4 lata i ma rozmiar 28/29. Mój maz ma duze stopy to może dlatego dzieci tez maja duze

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

11kg.

Byliśmy u lekarza.
Magda zaczęła być bez sil.
Chciała spac.
Podkładała sie, nie szło jej rozbawić, rozśmieszyć, nie płakała.
Co podeszła do zabawki to zaraz się kładła. Wzielam ja na ręce to się przytulala i zasypiała. Cyca nie, pic nie, jesc nie. Była wiotka. Na ratunkowym jelop był ale wzielam skierowanie na dziecięcy i priv pojechalismy. W poczekalni się trochę ożywiła ale po paru min znów to samo.
Mowie wam co ja się naplakalam. Teraz spi twardo, rozbieralam ja do naga nawet oczu nie otworzyła. Co jej jest? Nie wiem, ale wydaje mi sie ze dziecko jak cos zje to tak się zachowuje może lek czy cos. Przedtem dałam jej parę dobranych ze skorki winogron bezpestek, banana ale chyna go wyrzucila i borówki. Nie mam pojęcia co jej;( sprzatalam jak spala wiec chyba nic nie wzięła. Ojciec mówi ze nie upadła mu żadna tabletka.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
i co na dzieciecym powiedzieli?

ostatnio spotkałam sie z koleżanką ktorej corka miala bostonke i po dwoch miesiącach nagle przestała chodzic i miala niesamowity ból biodra. Okazalo sie ze to po tej bostonce. dzieciak lezal dwa tygodnie w szpitalu i później jeszcze dwa tygodnie nie mogla chodzic i absolutnie zeby tylko sie nie przeziebic.

No ale powiedzieli wam coś czy nie? Jak nie to trzeba cisnąć gdzie indziej, to nie są przelewki. Ma temperaturę?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ale zrobili jej krew chociaż? Na ratunkowym powinni was wysłać na pediatrie skoro AŻ tak była osłabiona i widac bylo chorobę. Nie kumam po co skier i priwatna wizyta w ogóle. A po twojej wypowiedzi dalej niby nie ma diagnozy ani nic. Dziwne to trochę. Chyba że polowy nam nie napisałaś.

reklama
Do góry