reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To moja to jakis ewenement jest. Czasem jak jej chcialam tac szybciej cyca to nie i koniec. Dopiero jak zglodniala. Ona od poczatku 10 min jedzenia to max a tak to do 5 min raczej.
Dzisiaj zamontowali nam w domku czesc okien a jutro reszta :)

Ja w grudniu świra dostalam, bo Magda 5 min jadla i koniec. Dopiero jak w nocy zaczęła ja brać na karmienie to zaczęła przybierać. Teraz tez j 5 mnmin

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w grudniu świra dostalam, bo Magda 5 min jadla i koniec. Dopiero jak w nocy zaczęła ja brać na karmienie to zaczęła przybierać. Teraz tez j 5 mnmin

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia moj tez tyle je 5 min chyba ze chce possac tylko to dluzej albo do zasniecia
Widocznie tyle potrzebuje:)
Mi sie sam w nocy budzi nocne karmienia sa wazne bo mleko jeszcze wartosciowsze wtedy:)
W ogole czytalam teraz w gazecie ze znaleźli podczas badań nad mlekiem matki komórkę hamlet czy jakos tak ona zabija komorki rakowe i naukowcy chca za kilka lat robic z mleka matki lek na raka :szok:

Ostatnia edycja:
Gdzies czytałam ze dzieci kp moga przybierać skokowo raz 30 a raz 300 chyba u Hafiji ale nie wiem jak to jest bo moj dopóki go warzylam u lekarza bardzo ladnie przybieral zawsze :)
Wazy 9 kg ale on nie ma po kim byc gruby:)
Jeszcze teraz lata..
A Madzia ile wazy?

Kulcia a jakie to nike? masz linka? tylko nie wiem jak sie ma rozmiarowka adidasa do nike bo mierzylam mu adidasa to ma 22 rozmiar a z nike nie wiem juz sama. ja tez chce kupic zeby byly dla drugiego hehe ;p a jak nie to moze sprzedam za pare zloty. ;p ale w sumie juz teraz nie wiem czy kupowac czy nie.

ja z Fifciem tez jestem bez przerwy sama ale jak trzeba to Pawel albo mama z nim zostanie i nie ma problemu abym nie mowila mu ze ide i papa to wtedy zostanie z nimi normalnie bez pozegnan heh ;p

pisalam Wam ostatnio ze Fifi mial taka czarna plame na dziasle w miejscu 5 czy to 6 ? wyszedl mu tam zab a on przez te zeby znowu nie do zniesienia jest hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko znam twój ból ja się wykoncze przez te zęby normalnie każdy ząb to jest masakra w nocy nie śpię w dzień nie da się funkcjonować bo ciągle płacz :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj nagadalam Wam na swojego bobasa to dzis dzieciak jak złoto :)
Spal dwa razy po 40 minut a pozniej przycial 3 godziny i po 20 juz zasnal :)

Takie mam do was pytanie: maly ma stope 10 cm wiec jakie powinnam kupic mu buty? 11 cm?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry