reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hehe przerwa bedzie mała, bo tylko 15 miesięcy ale damy rade ;)
Generalnie przed urlopem bylam u gina na kontroli, bo chcialam pigułki odstawić, źle sie po nich czułam. Na usg nic nie wskazywało na zbliżającą sie owu i moj gin mówił, ze moze jej w ogóle nie być. Starania planowaliśmy bardziej na koniec roku ale los zadecydował inaczej ;) to przez te wszystkie bociany po drodze ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma szans na razie hehe może i bym chciała ale jestem w nie pewnej sytuacji zawodowej, złożyłam projekt na dofinansowanie na firmę i chce trochę podreperowac konto i dopiero dziecko bo serio jest kiepsko na razie. Oboje z mężem branże zmieniamy bo firma w której pracowaliśmy się sypnela więc...

Nuska no to macie morskie dziecię :) Jaś ma 5 Msc?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem tak - u nas drugie pozniej niz chcialam, ale jest super :-) nie zaluje

Macie czas ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India kto wie :)

Kurde fantastyczne nowiny. Forum nam się nie skończy dzięki temu haha ciekawe jak tam Lee swoją drogą... I ciekawe czy Mince się udało zajść w ciążę. Czarnej Madzi tak :)

India kto wie :)

Kurde fantastyczne nowiny. Forum nam się nie skończy dzięki temu haha ciekawe jak tam Lee swoją drogą... I ciekawe czy Mince się udało zajść w ciążę. Czarnej Madzi tak :)

Czarnej sie udalo???? A ja nie wiem nic a nic???

Ja kocham takie informacje jakie tu Nuska przyniosla :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry