reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Magda dużo je. Igi uwielbia banany i trzy potrafi czasem pochłonąć :)

Dobrze wspomina bo kolejne zrobili i też poród domowy

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki to czekamy na relacje. Niedlugo ci pewnie ktg odepna żebyś mogła pochodzić czy się pokulac na piłce... u mnie tak było przynajmniej :)

U mnie niestety tak nie było. Nie odpieli ktg małej.

Kulka sto lat sto lat[emoji307][emoji513]. Piekny prezent na urodziny dostałaś

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

1502446555-aaaaaa.jpeg

Się zmeczyl tym pelzaniem, chodzeniem, siedzeniem [emoji14] zarobiony jest xd

Życiowa bosz ile bym dała ,żeby Magda się tak zmęczyła. Nie ma szans. Dziś jadła kaszkę na stojąco.
Ja Madzi wydzielam,bo jak nie jest głodna to rozwala jedzenie.
Zje parę borówek, trochę Brzoskwini, winogron, czasem arbuza, a banana nie lubi.

Dorcia i jak u Was? Daj znać.

Kasia on ma całą podłogę dla siebie... nie pilnuje go jakoś mocno. Chyba że się z nim bawię to wiadomo ;)
A Magda nie ma krzesełka?

Życiowa ma, i co z tego jak i tak rozwala:/ mi Magda lata z kuchni do pokoju a to do salonu... Ja po dniu nie mam siły. U nas jest wejście na schody i 2 schodki w kuchni tzn. U teściowa i muszą j pilnować

To czemu nie zamkniesz drzwi? Jak np. Siedzisz w salonie? A do kuchni ja musze zrobić furtkę bo nie mamy drzwi i mały tam wlazi...

Na schody też bramkę wstawcie i już. Przecież to nie o to chodzi żeby biegać po domu za dzieckiem cały dzien...

To u teściów a nie jesteśmy zbyt często ,teraz pilnujemy chaty. Jak siedze w salonie to muszę pilnować bo idzie do kwiatka.
1502452130-aaaaaa.jpeg
1502452150-aaaaaa.jpeg

Do kuchni trzwi nie ma. Ona jest taka że zaraz coś zrzucił albo uderzy się. Muszę mieć ją na oku. Nie wyobrazam sobie inaczej.

reklama
U nas tez bieganie za Ada, ale.... jak siedzimy w duzym pokoju to zamykam drzwi, bo jak otworze to od razu leci do Radka albo kuchni. I wiadomo na oku ja mam, bo duzo moze zmajstrowac, szczegolnie u Radka w pokoju gdzie pelno lego i malych elementow lego, ale kilka razy na dzien jest tam w pokoju, bo w sumie nie bede jej ciagle w salonie trzymala :-) a jak musze cos zrobic to albo Radek ja ma na oku albo wsadzam w krzeselko i daje rozne rzeczy, ktore moga ja zajac na kilka- kilkanascie minut

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry