reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia, tak. Poza tym moje lozko jest do spania i innych przyjemnosci, a nie rodzenia dzieci.
I co? Jak rodzi sie w domu to zostaje sie z dzieckiem w domu? Czy jak? Przewoza matke z dzieckiem do szpitala?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak mówicie nacieszyć się brzuchem bo się tęskni itd. Spoko tylko nie jak jest 30 stopni ponad i jestem w szpitalu, niby dwa dni a szału dostaje. Pytam się na obchodzie co jak nie wyjdzie, a ta z tekstem że przecież są jeszcze dwa tygodnie. No chyba ją coś gdzieś. Mam tu bez powodu być dwa tygodnie?

Kasia jak nie stoi samodzielnie to ten pchacz jej się nie przyda jeszcze bo jej będzie odjezdzal jak równowagi nie ma :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie i to dla takich raczej spokojnych egzemplarzy. Mój chrześniak z tych ostrożnych i on przy pchaczu nauczył się chodzić. Super się u niego sprawdziło. poza tym jest taki panel grający, który możesz potem odpiąć i masz zabawke. Natomiast chrzesniak mojego męża struś pędziwiatr. Lata na oślep i ten pchacz i on to masakra nie patrzył gdzie idzie i wywalał się bo kółka po np panelach się ślizgają. Ale z kolei jemu kupiliśmy model, ktory na motorek się przerabia to chociaż z tego korzysta
Ogólnie rzecz biorąc dobre dla dziecka bo podpór rak na dobrej wysokosci

Tak mówicie nacieszyć się brzuchem bo się tęskni itd. Spoko tylko nie jak jest 30 stopni ponad i jestem w szpitalu, niby dwa dni a szału dostaje. Pytam się na obchodzie co jak nie wyjdzie, a ta z tekstem że przecież są jeszcze dwa tygodnie. No chyba ją coś gdzieś. Mam tu bez powodu być dwa tygodnie?

serio ? na ktg to ty mogłaś sobie isc a nie leżeć w szpitalu, skoro wszystkie badania ok

Każdy tak mówi, ja też jej w domku mówiłam zobacz jakie masz fajne łóżeczko, furę, kot mnie w brzuch polizał to mówię zobacz kotki czekają, babcia przyjeżdża, fotograf umówiony, tata się nudzi... Nic ją nie przekonało. A ja tu serio nie wyleze bez powodu tyle. Może zacznę żałować że jednak ten szpital.

Każdy tak mówi, ja też jej w domku mówiłam zobacz jakie masz fajne łóżeczko, furę, kot mnie w brzuch polizał to mówię zobacz kotki czekają, babcia przyjeżdża, fotograf umówiony, tata się nudzi... Nic ją nie przekonało. A ja tu serio nie wyleze bez powodu tyle. Może zacznę żałować że jednak ten szpital.
Wiki oni Cie bede tak trzymac:p
Bo maja kase za kazdy dzien za Ciebie mi tak lekarze mowili jak lezalam na patologii tzn tym babeczkom ktore byly po terminie wypisywaly sie na wlasne zadanie i jak je skurcze zlapaly to wtedy do szpitala:p

Machaj jej lizakiem w wiadomym miejscu może się skusi [emoji23][emoji28] wybacz musiałam xd
Ja ci się nie dziwię że masz dosyć
Jeszcze ta dodatkowa niepewność czy coś zaleca czy nie? Ile będziesz czekać itp.
Mam nadzieję, że samo ruszy i mała w końcu się zdecyduje ;)

reklama
Moim zdaniem takie trzymanie w szpitalu jest głupie. Nudzisz się i lepiej te ostatnie chwile wolności w domu spędzić. Ja mialam do cc leżeć ale lekarza poprosiłam o wypis i poszłam na wesele :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry