reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Gosia już ostatnio trafiły nam się tu bliźnięta także wszystko możliwe.

Dziubek tak czasem się zdarza, doskonale Cię rozumiem i współczuję kolejnego rozczarowania. Długo się starasz?
Wiem jak to zabrzmi ale to pierwsze podejście.... jestem bardzo smutna już mówię dlaczego- z byłym mężem staraliśmy się bardzo długo, on miał problemy z plemnikami a jak się już udało szybko poroniłam [emoji20] teraz z obecnym partnerem ja już po 2 latach z nim byłam gotowa na dziecko, on potrzebował kolejnych dwóch żeby się zdecydować... Dlatego czuje się jakbym czekała już 2 lata, rozumiesz? Boję się że poprostu jesteśmy już za starzy [emoji20] wiem że powiecie że panikuje niepotrzebnie ale tak czuję i nic nie poradzę....
A do tego on ma syna 13 letniego z poprzedniego małżeństwa więc wiecie jak na młodego czasem patrzę... [emoji22]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem :( powodzenia w następnym cyklu. Ale z doświadczenia wiem że takie wyczekiwanie nie sprzyja. Sama jestem jedną z dłużej starających się tutaj.

Dziubku, rozumiem Cie bardzo dobrze. Ja sama musialam 3 lata namawiac meza na drugie dziecko i tez czulam presje uciekajacego czasu.
Uda sie, tylko spokojnie, mimo, ze to bardzo trudne to nie nastawiaj sie na juz. Moze bedziesz musiala povzekac kilka moesiecy. A ile masz lat, bo nie kojarze czy sie ten temat tu przewinal?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziubku, rozumiem Cie bardzo dobrze. Ja sama musialam 3 lata namawiac meza na drugie dziecko i tez czulam presje uciekajacego czasu.
Uda sie, tylko spokojnie, mimo, ze to bardzo trudne to nie nastawiaj sie na juz. Moze bedziesz musiala povzekac kilka moesiecy. A ile masz lat, bo nie kojarze czy sie ten temat tu przewinal?

Mam 32 a mój partner 38

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

To jeszcze nie tak duzo :-)
Ja tez mam 32 lata.

Wiki, zaraz rodzi :-) ale rzeczywiscie z tych dziewczyn co tu od poczatku pisaly to starala sie najdluzej

reklama
Do góry