reklama
Dziubek6666
Zaciekawiona BB
Wiem jak to zabrzmi ale to pierwsze podejście.... jestem bardzo smutna już mówię dlaczego- z byłym mężem staraliśmy się bardzo długo, on miał problemy z plemnikami a jak się już udało szybko poroniłam [emoji20] teraz z obecnym partnerem ja już po 2 latach z nim byłam gotowa na dziecko, on potrzebował kolejnych dwóch żeby się zdecydować... Dlatego czuje się jakbym czekała już 2 lata, rozumiesz? Boję się że poprostu jesteśmy już za starzy [emoji20] wiem że powiecie że panikuje niepotrzebnie ale tak czuję i nic nie poradzę....Gosia już ostatnio trafiły nam się tu bliźnięta także wszystko możliwe.
Dziubek tak czasem się zdarza, doskonale Cię rozumiem i współczuję kolejnego rozczarowania. Długo się starasz?
A do tego on ma syna 13 letniego z poprzedniego małżeństwa więc wiecie jak na młodego czasem patrzę... [emoji22]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Rozumiem powodzenia w następnym cyklu. Ale z doświadczenia wiem że takie wyczekiwanie nie sprzyja. Sama jestem jedną z dłużej starających się tutaj.
India9
Dziubku, rozumiem Cie bardzo dobrze. Ja sama musialam 3 lata namawiac meza na drugie dziecko i tez czulam presje uciekajacego czasu.
Uda sie, tylko spokojnie, mimo, ze to bardzo trudne to nie nastawiaj sie na juz. Moze bedziesz musiala povzekac kilka moesiecy. A ile masz lat, bo nie kojarze czy sie ten temat tu przewinal?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Uda sie, tylko spokojnie, mimo, ze to bardzo trudne to nie nastawiaj sie na juz. Moze bedziesz musiala povzekac kilka moesiecy. A ile masz lat, bo nie kojarze czy sie ten temat tu przewinal?
Dziubek6666
Zaciekawiona BB
A Ty jak długo się starasz?Rozumiem powodzenia w następnym cyklu. Ale z doświadczenia wiem że takie wyczekiwanie nie sprzyja. Sama jestem jedną z dłużej starających się tutaj.
India9
Dziubek6666
Zaciekawiona BB
Mam 32 a mój partner 38Dziubku, rozumiem Cie bardzo dobrze. Ja sama musialam 3 lata namawiac meza na drugie dziecko i tez czulam presje uciekajacego czasu.
reklama
Wiiktoriiaaa
1,5 roku się staraliśmy. A na dniach będziemy rodzić.A Ty jak długo się starasz?