reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Wiki i Lee, Wam na tej koncowce musi byc ciezko w upaly [emoji8]

Dziubku, poczekaj cierpliwie, a jak robisz testy to kupuj tej najnizszej czulosci. :-)

Gosiaq- czy Ty jeszcze bedziesz powtarzala bete??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chyba nie. Sama nie wiem... prawdopodobnie w poniedziałek bede miec wizyte u gina. Polozna ma mnie gdzies upchnac jednak stwierdziła zebym poczekala choc te pare dni to moze uda sie juz cos zobaczyc.

reklama
Cześć, Dziewuszki!

U nas także upał i wszyscy zdychają. Najbardziej ja oczywiście.

U synka zeszły te bąble ale plamki jeszcze sie utrzymują. To chyba nie pluskwy jak tu sugerowane było, bo przejrzałam wszystko i nie znalazłam nic. Ale mopem parowym potraktowałam wszelkie zakątki i materacyk.

Możliwe jednak ze to pchły kotka przyniosła. I tez podzielałam. Od tamtej pory zwykle komarowe ukąszenia [emoji6]

Miałam cos jeszcze pisać ale nie pamietam [emoji848][emoji57][emoji55]
Dopisze jak sobie przypomnę

Biedny maluch dobrze ze schodzi

Gosiaq, jak dasz rade to poczekaj kilka dni :-) tak jak polozna radzila

No i czar prysl [emoji22] Dostałam @!! i to 3 dni przed terminem jak nigdy... Czuję się oszukana przez mój własny prywatny organizm [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziubku biedaku [emoji853][emoji853][emoji853] dobrze wiemy co czujesz, bo tez przez to przechodzilysmy. Na pocieszenie dodam tylko to, ze w ciagu roku prawie wszystkim nam sie poszczescilo i sie doczekalysmy. Jednym udalo sie szybciej innym nie, ale za kilka dni swietujemy roczek pierwszego forumowego dzidziusia ( no, juz nie dzidziusia) :-)

reklama
Gosia już ostatnio trafiły nam się tu bliźnięta także wszystko możliwe.

Dziubek tak czasem się zdarza, doskonale Cię rozumiem i współczuję kolejnego rozczarowania. Długo się starasz?

Do góry