reklama
Gosiaq kciuki za fasolke..ale lepiej bete zrób.
India on twierdzi,że ojciec go nie lubi, chociaż normalnie z nim gada itp. Wolał by mieszkać sam. Nie bierze pod uwage, że ojciec mi pomaga,żebym chociaż ten obiad zrobiła to ją zabawi chwile.
On przyjeżdza ok 17 i jedzie na drugą prace i wraca o 22. Tak bedzie jeszcze ok miesiaca. Ale jak pracowal do 17 to nie zostawał z nią żebym poszła do kolezanki np. Ja nie pracuje tak cieżko jak on, on musi odpocząć - tak gada.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To masz taki egzemplarz jak ja. On po pracy zmęczony, bo ja "siedzę w domu" . Dużo wody upłynęło żeby zaczęło sie cos zmieniać a i tak nie jest kolorowo...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Fanka BB :)
Przykre to Marysia. Z jednej strony - fakt, może on ciężko pracuje, ale tak jak on sobie odpoczywa koedy może tak i Ty na odpoczynek zasługujesz, a rodzicami jesteście obydwoje, i nawet jeśliby pominąć kwestię obowiązków to małej tata też się należy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MałaMi90
Marysiu przybijam Ci piatke bo normalnie jakvym czytala o swoim. Fakt u nas roznica ze mieszkamy sami i dwoje dzieci. Czasem wraca jak juz spia. Jak mala juz kiedys tam nie bedzie jadla cyca to karma wroci ja prysne na caly dzorn i go zostawie w.domu z maluchami i bedzie musial wszystko zrobic to zmieni zdanie kolega nasz mowi ze mnie podziwia jak ja sobir daje rade ze wszystkim bo on zajmowal sie corka 4 miesiace jak jego zona na nsr pojrchala.
India9
To u nas jest tak, ze w sumie ja wiecej przy malej, ale moj duzo w domu robi. No i jeslibym mu cos powoedziala, zeby z mala posiedzial to dla niego nie ma zadnego problemu. Ja szanuje, ze on czasem musi miec chwile wytchnienia i on szanuje to, ze ja odpoczynku tez potrzebuje. Nie ma u nas spiec w kwestii opieki nad dziecmi, chociaz pierwszy rok gdy Radek sie pojawil byl dla mojego bardzo trudny, w sensie dzielenia sie mna z dzieckiem, nowymi obowiazkami itp. Wtedy bardzo duzo sie klocilismy i mozna nazwac ten rok nawet kryzysowym, ale przetrwalismy i wszystko wrocilo do normy
KasiaMarysia23
Ja mam faktycznie dużo czasu dla siebie, ale jak Magda śpi. Jego nie obchodzi ,że ja gotuje. Uważa że zawsze jest bałagn. Nigdy mi nie powie że jest posprzątane. Ja staram się sprzątać po sobie, ale jak Magda zaczyna marudzić to zostawiam wszystko i idę się z nią bawić. Ale jak gotuje to ją zabawiamy
India9
No porzadku to nie powinien wymagac. Przeciez nie jestes na wczasach. Co on? :-/
Ale faceci potrafia byc wkurzajacy :-/
Ty sie nie daj Marysia, girl power! Wkurza mnie taki model rodziny- ona dba o dziecko dom, a on chodzi do pracy. Przeciez dom wspolny, zwiazek wspolny i dziecko wspolne, trzeba sobie pomagac, a nie czepiac sie, ze to nie zrobione, to zrobione zle. Nie zrobione??? To niech Ci pomoze i zrobi :-/
Ale faceci potrafia byc wkurzajacy :-/
Ty sie nie daj Marysia, girl power! Wkurza mnie taki model rodziny- ona dba o dziecko dom, a on chodzi do pracy. Przeciez dom wspolny, zwiazek wspolny i dziecko wspolne, trzeba sobie pomagac, a nie czepiac sie, ze to nie zrobione, to zrobione zle. Nie zrobione??? To niech Ci pomoze i zrobi :-/
Wiiktoriiaaa
Dzis ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia były, szkoda lubiłam tam chodzić
Zagadywalam do Wiki żeby wyszła 28 ale chyba nie podobała jej się ta data, to może 3 bardziej jej przypadnie do gustu.
A z tymi facetami to różnie jest serio...
Zagadywalam do Wiki żeby wyszła 28 ale chyba nie podobała jej się ta data, to może 3 bardziej jej przypadnie do gustu.
A z tymi facetami to różnie jest serio...
reklama
Wiiktoriiaaa
Ej a która zamawiała polar do noszenia z Ali, jak rozmiarowka wygląda?