reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Gosiaq to trzymam kciuki żeby w poniedziałek była piękna beta i coraz wyraźniejsze testy [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy sa w sumie wyrazne ale ja nadal nie dowierzam i zastanawiam sie czy moze nie jestem jakimś dziwnym przypadkiem dlugo utrzymujacego sie ovitrelle.... ale czy mozliwe zeby az 15 dni? Bete dzis zrobilam ale wynik dopiero we wtorek :shocked2:
A tak wygladaja testy: Zobacz media 718531

reklama
Testy sa w sumie wyrazne ale ja nadal nie dowierzam i zastanawiam sie czy moze nie jestem jakimś dziwnym przypadkiem dlugo utrzymujacego sie ovitrelle.... ale czy mozliwe zeby az 15 dni? Bete dzis zrobilam ale wynik dopiero we wtorek :shocked2:
A tak wygladaja testy: Zobacz media 718531
Coś nie tak z linkiem, nie można wejść [emoji17]

Z ovitrelle nie pomogę niestety bo nie wiem. Ale na pewno nie jesteś wyjątkiem bo niby czemu [emoji6] czuje tu dzidziusia [emoji3]

Hej
Viola jak tam spakowani już gotowi do drogi ? Super pogoda wam się zapowiada :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie się położyłam a jeszcze nie ponoszone do auta. Będzie trzeba to rano zrobić.

Trochę nam się sprawy pokomplikowaly. Ponieważ dziś rano zmarł mój teść. My nie utrzymywaliśmy z nim kontaktów ale brat mojego B tak. A jedziemy razem na wczasy. No i wyszło tak że jutro jedziemy my i szwagierka z dziećmi a szwagier dojedzie w poniedziałek pociągiem jak tu pozalatwia wszystko z babcią. No i najprawdopodobniej w czwartek będą jechać znów na pogrzeb. Mój też pojedzie ale ja z dzieciakami zostanę i oni wrócą wieczorem po pogrzebie. Nie wyobrażam sobie jechać z Amelka w tą i spowrotem jednego dnia.
Co innego jakbyśmy byli blisko to wtedy zrobiłabym wszystko żeby pojechać a Filip i Amelka w życiu na oczy dziadka nie widzieli. pojedzie tylko mój mąż.

Dziewczyny a ciemno zielona taka jakby khaki ;) kupka i sluzowata mega i wodnista to nie dobrze? Trochę kichał Franek i czasem słychać sapke, ale nic z noska nie leci i temp nie ma. Podałam mu Wit C jak poprzednio tak go coś brało to pediatria zleciła.

Dzis ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia były, szkoda lubiłam tam chodzić :)

Zagadywalam do Wiki żeby wyszła 28 ale chyba nie podobała jej się ta data, to może 3 bardziej jej przypadnie do gustu.

A z tymi facetami to różnie jest serio...
Już niebawem wielki dzień Teraz w kazdej chwili możemy się spodziewać wieści od ciebie

Dziewczyny a ciemno zielona taka jakby khaki ;) kupka i sluzowata mega i wodnista to nie dobrze? Trochę kichał Franek i czasem słychać sapke, ale nic z noska nie leci i temp nie ma. Podałam mu Wit C jak poprzednio tak go coś brało to pediatria zleciła.
No niby kupki takie wodniste i śluzowate to nie dobrze, i jak brzydko pachnie. Może coś z brzuszkiem? Obserwuj czy będzie ich więcej.

reklama
Do góry