reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A może w poniedziałek zrób betę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że tak właśnie zrobię. W sumie moglabym dzisiaj u mnie w przychodni ale tu to wynik i tak w poniedziałek po poludniu a nie mam dzisiaj czasu jechac do miasta tam wynik jest online juz wieczorem tego samego dnia. Wstrzymam sie do poniedzialku. Znajac mnie to bede codziennie rano testowac teraz.

Gosiaq85 moj pierwszy test był tak blady, ze tylko ja widziałam ta druga kreskę ;) a teraz moj Bączek sie obok mnie w łóżku rozpycha i gaworzy ;)
zrób betę i sie ciesz ciąża ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiaq też bym betę zrobiła :)
Marysia ale z jakiego powodu Ci nie pomaga ? Ja to mojego R krótko trzymam. Wychodzę z założenia że dziecko samo na świat się nie pchało. Jest ojcem więc dzieckiem zająć się też może. Ale my już to mieliśmy przegadane jak w ciąży byłam jeszcze. A teraz dla niego to jest po prostu normalne i sam twierdzi że dla niego to przyjemność. Wraca z pracy po 17 i to on Adę wtedy przejmuje. Bawią się czy idą na spacer. Później ją kąpie. No i ja ja już karmię i usypiam. W nocy to ja wstaje no bo cyc więc tu mi pomóc nie może. Często też ugotuje coś w weekend czy posprząta. Więc ja nie mam co narzekać no ale podejrzewam że gdybym od początku nie poustalala pewnych spraw to na niektóre z nich sam by nie wpadł :p

Ja tak samo wypełniłam jak przyjechałam po odejściu wód.
Pamiętam to jak dziś[emoji7]

Ja też bym mogła mieć drugiego bobasa.
Chociaż 1.to niemożliwe 2. Było by mi cieżko.

P nie docenia że ojciec mi bardzo pomaga. Ostatnio walną tekst - Inni mają wiecej dzieci i sobie radzą.
Poczułam jakby mnie walnął w policzek. On nigdy nie został z Magdą sam, nigdy nie zajął się nią dłużej niź 1h.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego niemożliwe??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiaq to trzymam kciuki żeby w poniedziałek była piękna beta i coraz wyraźniejsze testy [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee strasznie go pogryzło :o co to? Wygląda przerażająco a brzuszek super :)

Wiecie co moja teściowa mnie chyba wykończy, skutecznie. Niby chce dobrze ale wychodzi i tak kiepsko

No właśnie nie jestem pewna, czy to komary czy inne cholerstwo?
Smaruje to ale słabo schodzi, swędzi go to bardzo, posmarowane mniej.
Mam podać wapno może coś pomoże..

Dora, ja nie moge niczego polecic ze wzgledu na brak doswiadczenia w temacie

Gosiaq - trzymam kciuki, oby Nuska miala racje i oby to byly te II kreski ;-)

Lee, ojeju! Masakra, ale go coś pożarło. A to na bank ugryzienia, a nie jakaś wysypka??
Brzuch prześliczny :-) i duuuuuuży :-)

Wiki, no ja pamiętam tą akcję Twoją, jaka zdenerwowana byłaś.

U nas temat starań zamknięty. M. mnie zbywał jak chciałam pogadać i stanęło na tym, że fajnie by było, ale on się boi ze względów finansowych. Więc ucinam temat, bo jak wrócę do pracy to przecież nie powiem za kilka ms, że w ciąży jestem.
Trochę mnie to dobiło, bo prEz te dwa dni zaczęłan myśleć o trzecim szczęściu, ale wybiegałam żal i już jest lepiej. Przeżyję tak jak kiedyś musiałam przeżyć brak starań o drugie

Chyba zacznę się do półmaratonu szykować, chociaż na dzień dzisiejszy to dla mnie wariactwo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widać dziureczki malutkie wiec nie wysypka. I ma tylko po jednej stronie gdzie piżamka musiała mu się podwinać.
Tak się zastanawiałam czy to nie pchły? Bo kotka mi przez balkon prysnęła wiec może coś przywlokła, a teraz ciagle w pokoju maluchów śpi?
Muszę kupić spray i popsuła materace, bo może tam jakie cholerstwo siedzi?
Kotkę już zakropilam....

Lee jaki cudowny brzucholek ! Faktycznie duży :)
Ale biedulek mam nadzieję że szybko mu to zejdzie. Masz pomysł co go tak pogryzło ?

Mi się już marzy rodzeństwo dla Ady ;)

Brzuch wielki bo mam wielowodzie i tak sobie potrafi skoczyć w ciągu dnia nawet, to widać gołym okiem. I po ciuchach, czasem na drugi dzień już nie mieszczę sie np w spodnie [emoji53]

Ja bym jeszcze dzieci chciała. I kozę postaram sie o kolej e w przyszłym roku ale to zobaczymy jak wyjdzie....

Biedak ale pogryziony Ja po komarach mam mega bomble.
Brzuszek cudny.
Ja plan porodu wypelnialam po przybyciu na porodowke i duzo odbyło się inaczej więc nie czytają przynajmniej u mnie.

Ja zrobiłam ten plan porodu ale te założenia niektóre to nierealne mi sie wydają [emoji6]
Nie sadze by personel przejmował sie moimi "chceniami" [emoji6][emoji5]

Ja tak samo wypełniłam jak przyjechałam po odejściu wód.
Pamiętam to jak dziś[emoji7]

Ja też bym mogła mieć drugiego bobasa.
Chociaż 1.to niemożliwe 2. Było by mi cieżko.

P nie docenia że ojciec mi bardzo pomaga. Ostatnio walną tekst - Inni mają wiecej dzieci i sobie radzą.
Poczułam jakby mnie walnął w policzek. On nigdy nie został z Magdą sam, nigdy nie zajął się nią dłużej niź 1h.

Ciekawe jak to u nas będzie. Oj ci faceci...

Zawsze jest cieżko przy kolejnym dziecku. Ale do ogarnięcia [emoji6]
A panowie to maja taki głupi zwyczaj komentowania spraw o których zazwyczaj zielonego pojęcia nie maja....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosiaq kciuki za fasolke..ale lepiej bete zrób.

India on twierdzi,że ojciec go nie lubi, chociaż normalnie z nim gada itp. Wolał by mieszkać sam. Nie bierze pod uwage, że ojciec mi pomaga,żebym chociaż ten obiad zrobiła to ją zabawi chwile.
On przyjeżdza ok 17 i jedzie na drugą prace i wraca o 22. Tak bedzie jeszcze ok miesiaca. Ale jak pracowal do 17 to nie zostawał z nią żebym poszła do kolezanki np. Ja nie pracuje tak cieżko jak on, on musi odpocząć - tak gada.

Do góry