reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Dziubek o ciążę mozna się martwić jak jest potwierdzona. Nie ma co szaleć tak wcześnie... nie odbierz tego jako jakis atak czy coś ale Naprawdę zadreczanie się myśleniem nie pomaga...
Pamiętam jak w listopadzie poszlalam z alko o matko była impreza taka że z miską w kuchni pod lodówką siedziałam... a w grudniu się okazało że z córka w ciąży jestem i to w 11tygodniu więc już po fakcie dopytywalam lekarza czy to moglo zaszkodzić. Ona mówi że przez pierwsze kilka tyg jest małe prawdopodobieństwo bo łożysko sie tworzy dopiero i w którymś tam tyg przejmuje dopiero swoje funkcje.
Wiec spokojnie kobieto bo oszalejesz z takim podejściem. Dużo zdrowia ci życzę i żeby antybiotyk szybko pomógł.
Pamiętam jak w listopadzie poszlalam z alko o matko była impreza taka że z miską w kuchni pod lodówką siedziałam... a w grudniu się okazało że z córka w ciąży jestem i to w 11tygodniu więc już po fakcie dopytywalam lekarza czy to moglo zaszkodzić. Ona mówi że przez pierwsze kilka tyg jest małe prawdopodobieństwo bo łożysko sie tworzy dopiero i w którymś tam tyg przejmuje dopiero swoje funkcje.
Wiec spokojnie kobieto bo oszalejesz z takim podejściem. Dużo zdrowia ci życzę i żeby antybiotyk szybko pomógł.
Dora dobrze żeu poszliście. A tego ziarniaka kiedy usuwacie?
Ja czytałam, że na lipcówkach pielegniarka źle założyła klips i dzieciątku jelitko przytrzasnęła[emoji25]
Matko, nie strasz! [emoji33]
Chyba czasem wolałabym wrócić do czasów gdy nie było neta i bb i mieć spokojna głowę ....
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja pisałam patyczkiem do uszu gmerac i po sprawie.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No fakt, gmerać trzeba...
Najgorsze to że nie ma komu dziecka powierzyć pod opiekę. A co my po medycynie???
Ja mam kiepską lekarkę w przychodni, ale to wiadomo więc wywiad środowiskowy zrobiłam wśród mam. Poleciły niby super pediatrę i byliśmy u niej dwa razy i już dwa razy się na niej zawiodłam. Raz mi kazała paracetamol Frankowi podawać jak miał 37,4 i teraz ta pępowiną Mam ochotę do niej zadzwonić i uświadomić kobietę Może inne dzieciaki by tego nie miały jakby była uważniejsza...
Marysia tego ziarniniaka dr usunie jak dobrze pójdzie to za dwa tyg. Najpierw musi reszta pępowiny odpaść.
Franek sobie te opatrunki sciagać chce..takie szybkie rączki. Wczoraj w kąpieli ciach i po gaziku
Lee już powoli mam dosyć atrakcji różnych a dziś gin mam nadzieję że chociaż ze mną ok. Kurcze bo my znów w celibacie po tym krwawieniu Mąż się śmieję ze mnie zepsuli tam na dole
To prawda, wybierasz niby najlepszego z najlepszych ale i tak musisz patrzeć na ręce i sprawdzać diagnozy... dla mnie to koszmar.
Mam nadzieje, że sie naprawiło tam na dole i finito z celibatem [emoji1307]
Hey.
Amelka ma pierwszego ząbka
Pozdrawiam
Gratulacje!!!
Skoro mowa o lekarzach... To ja właśnie wróciłam... Jestem taka rozgoryczona... Nie było mojego lekarza rodzinnego więc poszłam od innej i okazało się że mam zapalenie zatok szczekowych [emoji20] spuchnieta jestem jak kaczor [emoji20] dostałam antybiotyk i zapytałam grzecznie czy w razie ewentualnej ciąży ten antybiotyk może narobić szkód a Ta jak na mnie naskoczyla, że albo chce być zdrowa albo się męczyć, co ona ma teraz mi przepisać bo nic innego nie pomoże... No masakra wzięłam grzecznie receptę i wyszlam. I weź tu człowieku o coś zapytaj
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie nie miłe. Mas sprawi
Zapytać a ona powinna odpowiedzieć. Albo dobrać taki antybiotyk, żeby w razie ciąży nie zaszkodził.
Augmentin chyba nie jest najgorszy i ja tez go brałam w ciąży. Nie martw się na zapas.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaq85
Moje drogie! Co o tym myślicie?
Zrobilam dzisiaj test, przed chwila wiec nie z porannego moczu i wyszly 2 kreski co prawda ta jedna slabsza. Dzisiaj mam 27 dc ale dokladnie 14 dni temu mialam zastrzyk ovitrelle, ktory moze falszowac wynik. Co prawda na ulotce jest napisane ze do 10 dni ale nie wiem moze u mnie jeszcze sie utrzymuje... Ogolnie to tylko bola mnie piersi od zastrzyku i tak do tej pory. Czy myslicie ze to moze byc ciaza? Nie chce sobie robic zludnej nadziei... okres w sumie nie wiem kiedy dostane. Liczac ze owulacja byla w 14 lub 15 dniu to powinien byc lada dzien, ale z kolei ostatnio moje cykle trwaly okolo 31 dni wiec dopiero kolo wtorku.
Zrobilam dzisiaj test, przed chwila wiec nie z porannego moczu i wyszly 2 kreski co prawda ta jedna slabsza. Dzisiaj mam 27 dc ale dokladnie 14 dni temu mialam zastrzyk ovitrelle, ktory moze falszowac wynik. Co prawda na ulotce jest napisane ze do 10 dni ale nie wiem moze u mnie jeszcze sie utrzymuje... Ogolnie to tylko bola mnie piersi od zastrzyku i tak do tej pory. Czy myslicie ze to moze byc ciaza? Nie chce sobie robic zludnej nadziei... okres w sumie nie wiem kiedy dostane. Liczac ze owulacja byla w 14 lub 15 dniu to powinien byc lada dzien, ale z kolei ostatnio moje cykle trwaly okolo 31 dni wiec dopiero kolo wtorku.
Zobaczcie jak coś w nocy pogryzło mi synka
Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.
A to ja w 34tc
Któraś z Was robiła plan porodu?
Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.
A to ja w 34tc
Któraś z Was robiła plan porodu?
reklama
Wiiktoriiaaa
Dziubek to Twoja lekarka zachowała się nie fajnie ale ja miałam "milszą" atrakcje w czasie ciąży. Remontowali klatki u nas w bloku i mnie strasznie dusiło, nie mogłam oddychać pojechaliśmy na pogotowie tam powiedzieli że nic nie można w ciąży przyjmować. Potem do pulmonologa na drugi dzień i jakże miła pani była jak zapytałam czy takie leki nie zaszkodzą dziecku. A ta na mnie napadła że ciąża mózg odbiera i mogę się nie leczyć albo usunąć. Już co do słowa nie pamiętam co wygadywala ale poszłam na skargę i nagle znalazło się miejsce do mojej pulmonolog, która jest tam wyżej postawiona i powiedziała że już z tamta sobie pogadała.