reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej
Pata wszystkie czekamy na test:)
Lee oby ustaly na dobre i poczekaly do terminu.
Marysiu robilas juz stefanke?
Mam przepis juz na polewe bo u mamy zostal
0,5 kostki margaryny
3 lyzki wody
3/4 szkl cukru
3 lyzki kakao prawdziwe
Zagotowac to wszystjo i potem dodac 3-4 kriple octu lub wooody 98% :)
Ta polewa jak ostygnie to jest miekka. Uwielbiam ja a jak sie posypie wiorkami albo prazonymi platkami migdalo to cud miod i malinki

reklama
I tym razem sie zawiodlam, zmiana klimatu i.. @ przyszla :( juz zaczynam tracić nadzieje powoli, moze cos jest nie tak.. :(((((

Mała robiłam, ale rozpuściłam czekolade tofii i margaryne dałam[emoji6]

Kasia dasz rade:) tylko w jednego Cie ugryzła?

Pata:( przykro. Wiem co czujesz... Na pewno się uda, czasem trzeba czasu.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Pata, tez przezywalysmy te rozczarowania, tez sie zastanawialysmy czy wszystko ok. Jedne nie musialy czekac inne wprost przeciwnie. Na pewno sie uda kochana :-*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mialam sporo badan krwii,bo w tamtym roku mialam operacje i wszystko procz nerek bylo oki. Owulacje rozpoznaje sama, przez sluz i wtedy zazwyczaj boli mnie z lewej lub prawej strony podbrzusza ale krotko i nie mocno. Nie wiem :( najgorsze sa te momenty :( jak czlowiek chce to sie nie udaje,a jak nie chce to zaskoczy od razu :(

Z tego co czytalam to bol owulacyjny a sama owulacja to nie koniecznie ten sam moment.

Nie wiem co Ci doradzic procz cierpliwosci. Ja czulam sie pewniej uzbrojona w testy owulacyjne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dobrze ze trafilam na to forum :) tyle wsparcia :)
Narzeczony tez daje mi ogrom wsparcia,a i wiem,ze jemu tez nie jest latwo z tym :(

Dziewczyny urodza to pozniej sama zostane brzuchata :p

Do góry