reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć Dziewczyny!
@dora mi na zapalenie pęcherza pomogło picie gorącej wody, dużo, dużo tej wody. Owijanie bioder wełniana chusta, żeby ciepło było, i dieta. Musztarda, ketchup itp bardzo nasilały objawy. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka

@Wiki piękny kącik. My jeszcze w trakcie urządzania.
1498237135-aaaaaa.jpeg
1498237149-aaaaaa.jpeg
1498237169-aaaaaa.jpeg
tak to na razie u nas wyglada [emoji6]

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow [emoji8]

Z moja szyjka ociupinkę lepiej. Wydłużyła sie nieco i stwardniała. Ale gin mówi, ze wyglada na niewydolność czynnościowa bo skurczy nie ma wiec za trzy tyg będziemy decydować czy pessar zakładać.
Także staram sie odpoczywać. Średnio mi to wychodzi przy moich szogubach, w domu mało co robię bo zaraz sie mecze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale tu cisza ostatnio, ładna pogoda to większość korzysta. Ja zaczynam panikować że się nie wyrobię. I chyba jednak nie wiem gdzie chcę rodzidzc. Tyle czekałam na to dzieciątko, myślałam że wszystko będzie przed czasem zrobione, wypieszczone a tu co? Co ze mnie za matka będzie.

Wiki bedzie z Ciebie najlepsza mama dla Twojej córci <3
To ze nie wyrobisz się ze wszystkim (chociaz pewnie i tak się wyrobisz ;p) nie ma znaczenia, ważne serducho pełne uczuć, miejsce do spania dla dzidzi, cycuś do wykarmienia, podstawowe rzeczy do higieny i pozytywne nastawienie ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, oczywiscie, ze zdazysz, a jesli nie to nic sie nie stanie :-) najwazniejsza mala jest. Spakuj sie do szpitala i czekaj. Ja dlugo nie wiedzialam gdzie rodzic. Przy pierwszym porodzie decyzja zostala podjeta jak juz zaczelam rodzic, a w drugiej ciazy ostateczna decyzje podjelam na miesiac przed i moja indywidualna opinia brzmi - ze to nie ma wiekszego znaczenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki!

Ło matko z rok mnie tu nie bylo [emoji33] nawet nie wiem czy mnie ktos pamieta [emoji51]Widze wiele znajomych nickow :)

Czesc dziewczynki!

Ło matko z rok mnie tu nie bylo [emoji33] nawet nie wiem czy mnie ktos pamieta [emoji51]Widze wiele znajomych nickow :)

Witaj Ewcia :) jak u Ciebie?

Wiki ale pierdole piszesz... Już jests wspaniałą mamą. Zdążysz na pewno :-)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki mam nadzieję że macie rację, po zdjęciach biorę się za ogarnianie na czworaka. I prasowanie dla Małej :) te apteczne rzeczy mnie przerastają, po co czego ile. Niby takie to oczywiste... A jednak

Hej paraplu :) faktycznie dawno Cię nie było, co u Ciebie?

reklama
Dziewczyny ja mam wizyte u gina w czwartek także prosze o kciuki:) dowiem sie co sie dzieje,bo ostatni okres mialam 18.03. Oby to nie zadne guzy. Martwie sie. Test robilam 09.05 i byl negatywny takze w ciazy nie jestem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry