reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola widac juz zabka?

Lee jak idzie wypoczywanie?

Kulcia udanego wypoczynku.

Nuskaaa do becikowego to wiem tak: pit Twoj i meza
Zaswiadczenie od lekarza o prowadzeniu ciazy
Zaswiadczenia oni sami pobieraja przez program pomost. Takze nic noe powinnas donosic.

reklama
Nie India nie szczepilam bo miałam wizytę na szczepienie na poniedziałek a ona mi w niedziele wstała z katarem więc poczekamy aż wyzdrowieje .
Życiowa współczuję u nas też właśnie maz pojechał do naszej lekarki na sor żeby leki dla Zuzi wypisać od refluksu bo tylko skończy brać to od razu kupy rzadkie. Dałam jej przed wczoraj słoiczek obiadku i teraz nie wiem czy te kupy od tego słoika czy znów refluks ach z dziećmi wiecznie cos i teraz mam problem bo mysla lam ze na wakacjach będę dawać jej słoiczki a jak ona tak reaguje to czym ja ja będę karmić brr z chęcią bym zrezygnowała z tych wakacji ale za dużo zaliczki przepadnie :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nagotuj zupke i zawekuj:)

Dora zdrówka dla maluszka. Zeby sprawdzic czyu cos szkodzi to musisz za pare dni znowu sprobowac.

ja 4 baby rapid premium nie polecam
dsc_1533-jpg.811634
dsc_1534-jpg.811632

Dziewczyny jakie zaświadczenie jest potrzebne do becikowego? Wiem ze PIT 11 i jakies zaświadczenie ale to ma być o dochodach czy o zatrudnieniu od kiedy do kiedy? Babka mi napisała na karteczce i w standardzie ją zgubiłam ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Zaświadczenie od gin że byłaś pod opieką od którego tygodnia- najpóźniej 10

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola widac juz zabka?

Lee jak idzie wypoczywanie?

Kulcia udanego wypoczynku.

Nuskaaa do becikowego to wiem tak: pit Twoj i meza
Zaswiadczenie od lekarza o prowadzeniu ciazy
Zaswiadczenia oni sami pobieraja przez program pomost. Takze nic noe powinnas donosic.
Jeszcze nie przebity ale jest biała górka o prawej stronie i trochę mniejsza po lewej. Także będą dwa [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry