reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia ja też myślę ze to to karmienie piersią.Faktycznie najgorsze ze nie wiadomo kiedy przyjdzie jedzowata ;)
Jak masz możliwość to si e przebadaj. Ja jeszcze u gina nie byłam a jutro 7 tyg Oj jak mi się nie chce iśc :/ Muszę jutro zadzwonić i się umówić.

reklama
Wiki ogarniesz wszystko spokojnie a w sumie zawsze można coś dokupić Tak jak nuiska pisze podstawowe rzeczy na początek Ja tez jakoś przed miałam panike ze nie gotowe wszystko Kup pieluchy Ito sporo
Dorcia pieluchy sa, jakieś podstawowe kosmetyki tez, chusteczki, ubranek pełna szafa, tylko nie wszystko uprane i nic nie uprasowane. Dziś wózek wypralam to już coś do przodu, zaczynam pakować torbę. Ale ogólny porządek, pudła, puszki z farbą, rzeczy do wystawienia lub wyrzucenia, ciągle gdzieś coś jeszcze się wala.
U Ciebie to też inna sytuacja była, źle znosilas ciążę a ja ogólnie super, wiadomo jakiś gorszy dzień się trafił. Ale ogólnie zleciało nie wiem kiedy.

Paraplu, super, ze czekasz na maluszka :-) ciesze sie :-)

Marysia, to chyba normalne przy kp, ze okres przychodzi kiedy chce...?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niby tak ale ja już miałam okres 3 razy. W lutym mi powiedziała, że okres bedzie za tydzień, a jak w ciagu tyg nie dostane to mam przyjść i da mi na wywołanie. Przyszedł dokładnie tak jak mówiła, potem miałam w marcu i do teraz cisza...
A moja znajoma co urodziła we wrześniu cały czas kp, miała już okres tak samo i teraz się spózniał zrobiła test i ||.

Wiki ooj zleciało[emoji33] na spokojnie wieczorami poprasuj. Ja pamiętam, że nie mogłam się doczekać prasowania i na luzie 6 wrzesnia prasowałam pościele, dopakowałam koszule ale przecież tp miałam na 12 -19.09 ,a tuuu pyk i o 24.30 odeszły wody:)

Dora hehehe možliwe. Jak zacznie się przemieszczać to zrobi sie dla niego ciekawiej:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucam moj 34 w majtkach po porodowych:)
1498419169-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu gratuluję ! :)
Wiki zdążysz na pewno. Tak jak dziewczyny mówią pakiet podstawowy a resztę zawsze można dokupić :)
U nas pojawił się pierwszy ząb. Dolna jedynka :)
Jutro pierwszy raz idziemy na basen. Strasznie jestem ciekawa tych zajeć. Fajnie bo pierwsza lekcja jest taka jakby próbna i dopiero po niej podejmujemy decyzję czy zapisujemy się na cały kurs.

Paraplu gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]
Kasia właśnie weszłam żeby napisaćć że Amelka ma pierwszego ząbka [emoji16][emoji16] dolną jedynkę, wczoraj się przebiła [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu serdecznie gratuluję :* kochana przecież jasna sprawa ze Cię pamiętamy. Ja czasem myślałam o Tobie.

Kasia Ty karmisz piersią wiec zaburzenia miesiączki są raczej normalne.

Wiki ja prześcieradło do łóżeczka kupiłam jak młody juz był . W ogóle dużo rzeczy potem ogarnialam. Norma :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie, ze dziewczyny maja juz zabki. U nas pusto jeszcze :-)

Bylam dzis u endokrynologa, zmniejszyla mi dawke lekow, za 3 tygodnie kolejna wizyta.
Ale soe umordowalam, bo Ade wzielam w chuste, a nie bylo nas 2 godziny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry