viola150
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, ja nie wiem kiedy ten rok zleciał. Pamiętam jak dziś wrzesień, jak się bałam pierwszych dni w przedszkolu. Potem narodziny Amelki i teraz kurde koniec czerwca. MasakraI u nas dzisiaj zakonczenie roku. Zaprowadzilam Radka ostatni raz do szkoly i o 16 uroczystosc.
Ale ten czas leci!
Dopiero z brzuchem go zaprowadzalam, a teraz Adziak raczkuje po mieszkaniu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to najważniejsze że też wszystko się dobrze skończyło! [emoji16]Viola to faktycznie dobrze że tak u Was się skończyło. Weterynarz bez palca też słabo by funkcjonował. Ale już ma szyte, gips dostał i dziś wychodzi. A blizna to tam pikuś
Czyli wesela sprzyjają zajsciu
Radek bral kiedys 5 dni antybiotyk. Po 5 dniach kiedy przestal zaczelo go wystpywac. Z godziny na godzine wygladal coraz gorzej. To byla reakcja alergiczna, wyladowalismy w szpitalu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Radek bral kiedys 5 dni antybiotyk. Po 5 dniach kiedy przestal zaczelo go wystpywac. Z godziny na godzine wygladal coraz gorzej. To byla reakcja alergiczna, wyladowalismy w szpitalu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom