reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale gdyby to byla reakcja na antybiotyk to chyba szybciej by wyszła... bo brał to od środy... dozylnie...

Też tak myślę bo jak Filipa uczulił zinnat to po 3dawce dostał wysypki.
Kiedy do lekarza? Daj znać koniecznie co to! Biedny Tymcio

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I u nas dzisiaj zakonczenie roku. Zaprowadzilam Radka ostatni raz do szkoly i o 16 uroczystosc.
Ale ten czas leci!
Dopiero z brzuchem go zaprowadzalam, a teraz Adziak raczkuje po mieszkaniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie, ja nie wiem kiedy ten rok zleciał. Pamiętam jak dziś wrzesień, jak się bałam pierwszych dni w przedszkolu. Potem narodziny Amelki i teraz kurde koniec czerwca. Masakra

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jakie zaświadczenie jest potrzebne do becikowego? Wiem ze PIT 11 i jakies zaświadczenie ale to ma być o dochodach czy o zatrudnieniu od kiedy do kiedy? Babka mi napisała na karteczce i w standardzie ją zgubiłam ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska, nie pamietam juz. My chyba tylko pit, a reszta byla w formie oswiadczenia (pobieralismy formularze i wpisywalismy zerowe kwoty w pozostalych dochodach)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Radek bral kiedys 5 dni antybiotyk. Po 5 dniach kiedy przestal zaczelo go wystpywac. Z godziny na godzine wygladal coraz gorzej. To byla reakcja alergiczna, wyladowalismy w szpitalu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie strasz mnie :( mamy leki. Jak będzie więcej tego to znowu wizyta. Jak jakieś objawy się pojawia inne to też od razu do niej...
Lekarz e szoku że dwie jnne wysypki ma. Kazała bardzo obserwować bo mówi że to może byc reakcja krzyżowa alergiczna... :/
Masakra jak się ciągnie za nami wszystko...

Radek bral kiedys 5 dni antybiotyk. Po 5 dniach kiedy przestal zaczelo go wystpywac. Z godziny na godzine wygladal coraz gorzej. To byla reakcja alergiczna, wyladowalismy w szpitalu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Nie mam czasu pisac. Super dzieci. Duzo zdrowka.
Ja tylko tak na szybko.unas wszystko ok. Mala wazy 7kg i dale1jna cycu. Szukamy spacerowki. Jaka polecacie?

reklama
Hej:)

Pata wyluzuj,ciesz sie cieplem, latem ,a dzidzia sama sie pojawi:)

Życiowa współczujeoby szybko przeszla ta wysypka:(

India i jak po szczepieniu? My tez dzis pojechalysmy, a tu doktorka chora i tylko dzieci chore przyjmuje. Jutro o 12 inna bedzie i jak chce to moge przyjechac albo za tydzien.

Ja mam stracha, bo mozliwe ze synek znajomej przestal mowic slowka po szczepieniu, mowi tylko sylaby.

Do góry