reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oj biedny A udało się zszyc to ścięgno ? Czy się ma samo zrosnac?
To się samo nie zrasta, wiotki palec zero czucia ani do góry ani do dołu ruszyc, a to kciuk u lewej dłoni a mimo że praworęczny w pracy używa głównie lewej. Do szpitala go i szycie. Tylko też to jaja sa. Po 17 w końcu przyjęty a zabieg przed 1 w nocy. Lekarka na izbie się śmiała że takiego przypadku nie miała jeszcze.
A ja się zryczalam bo sesja miała być i dupa. Tak marudził że zdjęć nie lubi żeby coś tamtym wypadło i żeby nie było. Mówi ma. Już teraz pisze że nie będzie tak krakal i z dwojga złego woli zdjęcia. Dobrze że tak to się skończyło.

Wiki co za brzuszek śliczny [emoji16][emoji16][emoji16] aż zatęskniłam! [emoji6]
Ojej współczuję mężowi- to ścięgno w ręce??

Więm co to znaczy bo mój w zeszłym roku przeciął sobie rozbitym zlewem ścięgno zginacza nadgarstka- 3tyg gips i do teraz ma straszną Blizne ale najważniejsze że sprawność ręki jest bo nie dość że prawa to w jego zawodzie elektryka bez ręki to nie idzie.
Zdrówka dla męża!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia na długo pojechałaś na wakacje??

Pata ja z Filipem (starszym synem) też zaskoczyłam w momencie kiedy się nie spodziewalismy- w okolicach wesela koleżanki jak Dora (8 miesięcy się staraliśmy) [emoji16] za to z Amelka to w ogóle nie brałam pod uwagę że nam szybko pójdzie i nagle udało się w drugim cyklu.
Ale zawszę była pupa w górę po [emoji16][emoji16]

Ja byłam wczoraj z koleżanką na drinku i dziś mój jechał zawieźć Filipa [emoji6] o 14 mamy zakończenie roku ale Filip jeszcze w lipcu pochodzi do przedszkola.

Viola to faktycznie dobrze że tak u Was się skończyło. Weterynarz bez palca też słabo by funkcjonował. Ale już ma szyte, gips dostał i dziś wychodzi. A blizna to tam pikuś

I u nas dzisiaj zakonczenie roku. Zaprowadzilam Radka ostatni raz do szkoly i o 16 uroczystosc.
Ale ten czas leci!
Dopiero z brzuchem go zaprowadzalam, a teraz Adziak raczkuje po mieszkaniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I U nas też dziś zakończenie roku :)
India ja też miałam szczepu ę tym tygodniu ale Zuzia zasmarkana :(
Pasta u nas pierwsze dziecko wyszło za pierwszym razem ale za to o drugie chyba z 6 miesiecy się staraliśmy
Wiki śliczny brzuszek ! Jeszcze troszkę i dzidzia będzie: ) a brzuszek tylko na zdjęciach będziesz oglądać: )

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry