reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej a my znowu mamy przeboje i wizyte u lekarza... mały dosta l wczoraj jakiejs wysypki... wygląda jak hybryda odry z różyczka [emoji24] mam nadzieje ze to jednak zwykłą wysypka...

reklama
Zyciowa, a to nie moze byc trzydniowka?? Mial goraczke, potem wysypka. Z opisu pasuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie India nie szczepilam bo miałam wizytę na szczepienie na poniedziałek a ona mi w niedziele wstała z katarem więc poczekamy aż wyzdrowieje .
Życiowa współczuję u nas też właśnie maz pojechał do naszej lekarki na sor żeby leki dla Zuzi wypisać od refluksu bo tylko skończy brać to od razu kupy rzadkie. Dałam jej przed wczoraj słoiczek obiadku i teraz nie wiem czy te kupy od tego słoika czy znów refluks ach z dziećmi wiecznie cos i teraz mam problem bo mysla lam ze na wakacjach będę dawać jej słoiczki a jak ona tak reaguje to czym ja ja będę karmić brr z chęcią bym zrezygnowała z tych wakacji ale za dużo zaliczki przepadnie :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia na długo pojechałaś na wakacje??

Pata ja z Filipem (starszym synem) też zaskoczyłam w momencie kiedy się nie spodziewalismy- w okolicach wesela koleżanki jak Dora (8 miesięcy się staraliśmy) [emoji16] za to z Amelka to w ogóle nie brałam pod uwagę że nam szybko pójdzie i nagle udało się w drugim cyklu.
Ale zawszę była pupa w górę po [emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli wesela sprzyjają zajsciu ;)

reklama
Biedne dzieciaczki oby szybko im przeszło

Franek też ma wysypkę takie czerwone drobne kropki. Pediatra oglądała i mówi że to nic groźnego ale nie wiadomo skąd...
Nic nowego nie jadłam, no w sumie młode ziemniaki ... Ja to już nie wiem niby można jeść wszystko a tu wczoraj jadłam jagody i dziś Franek mega męczył się w nocy z brzuszkiem... Nie wiem czy dwie godz w sumie spałam. I tak sobie o trzeciej pomyślałam, że szkoda ze nie jestem króliczkiem duracell... takie majaki nocne ;)

A jakby tego było mało to szmer w serduszku usłyszała i do obserwacji jest...
Dziś na badanie bioder jedziemy a ja muszę się do ginekologa umówić i nie wiem, czy nie bierze mnie infekcja pęcherza bo coś nie bardzo się czuję. Nawet nie mam jak na badania jechać a powinnam morfologie zrobić i próby wątrobowe. Mąż ma urlop za miesiąc to może wtedy się przebadam Nie chce Franka niepotrzebnie po przychodniach ciągać i tak ma dużo swoich wizyt.

Do góry