reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

galeria,nowy-pokoj-2,123939.JPG
StLS00NzMzODYtc2Fsb24tZGlhbWVudC1lbmVyZ2lhLWVuZXJnaWEtaXNrcnphY2V6bG90b0EuanBn.jpg
takie efekty z pyłem

reklama
Wiki a co To?

Ej Tymek mi zaczął goraczkowac dzisiaj :( a w środę mieliśmy mieć eeg... następny termin 11.07 mamy :/
Co smieszniejsze nie mam pojęcia skąd ta gorączka. Bo nic mu nie jest... przy zębach może być gorączka do 39 i wyżej?

Życiowa na żeby raczej to za wysoka temp albo trzy dniowka albo się jeszcze coś rozwinie :( zdrówka dla Tymka

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa to takie w radio leci, jak sie para pokloci to ta osoba ktora chce przeprosic dzwoni tam i oni w jej imieniu dzwonią do tej drugiej i jest opcja bal czy szmal. Jak ta osoba zgodzi sie wybaczyc, porozmawiac to oni funduja kolacje a jak nie chce jej znac to wybiera szmal i dostaje 50zl. No a moj brat z nią zerwal wczoraj wiec gorąca sprawa.

Zdrowia dla Tymcia oby nic sie nie rozwinęło.

Wiki i co wybral? :-)
Bal czy szmal?

Zyciowa, zdrowia dla Tymka. Jezeli nie marudzi to obstawiam trzydniowke, bo takie temp to stany zapalne, ale przy tym by mial gorszy humor raczej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jakie macie kolory ścian u dzieci? Kupiłam farby crocus violet i melon, P twierdzi że białe meble nie pasują do tych ścian i że szybko pożółkna.
Jakie macie zdanie?

Ja mam białe meble dla dziecka i nic nie zżółkło.
Te farby, które pokazujesz są bardzo ładne, a nie będzie ciemno? Ten fiolet wydaje sie byc ciemny [emoji6]
Ja miałam dosyć ciemności i wybrałam biel, właśnie maluje. Ile światła jest, jak świeżo, jedyny minus to dzieci muszę pilnować z rękami po jedzeniu bo lubią zostawiać ślady [emoji6]
I pokój chłopców odświeżam. Pomalowałam meble, ściany i teraz dekoruje. W sensie kupuje ramki, lampki. Nawet dywanik udało sie na wyprzedaży kupić [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry