reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jablko, gruszka, banan,
Smazone jablka,
Kaszka sinlac, jaglana, ziemniak, marchew, batat, chleb,

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ona siedzi? Może spróbuj różyczki brokuła bądź kalafiora? Na kolanach u Ciebie albo w krzesełku jeśli siedzi. To jest mięciutkie i nie zakrztusi się tym. Igi bardzo lubi od początku jego ulubione warzywa a są bezpieczne. Generalnie do roku dziecko na spoko może tylko próbować jedzenia "dorosłego" niewiele musi trafiać do żołądka.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Sama nie usiadzie ale tak to siedzi stabilnie dosc. Kulcia ona nie bierze do buzi. Napisz mi w priv Twoje dane to Cie zaprosze do znajomych. Ja fb nie mam tylko samego messengera

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale chodzi o to żebyś jej proponowala różne smaki. Kolory. Faktury... w końcu znacznie w końcu wkładać do buzi to bo będzie ciekawa. Na tym blw polega. Czytalas coś na ten temat?

A zabawki bierze do buzi? Dziecko w tym wieku ma taki etap , że wszystko do gebuli pakuje wiec starczy jak polize tego brokulka czy selerka :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry