reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej,
Nuskaaa :-*

Majka - trzymam kciuki i ja. Rano pewnie bedzie druga kreska :-)

MalaMi, odstawianie nie idzie, bo butelki nie chce. Ona w tych cyckach to zakochana normalnie jest....nie wiem jak na nia wplynac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze od 4:30 oka nawet nie przymknelam i poczulam sie wlasnie zajebiscie zmeczona.

India mój mały pije z butelki właśnie. odkąd mu rozszerzamy dietę to mu podtykam picie bo piersią nie chciał popijac (chyba uznaje ze to tylko jedzonko) a musi płynów wiecej przyjmować bo to zatyka od tych zupek różnych [emoji14]

ciekawe jak to u nas bedzie. kiedy zaczelysxie rozszerzac diete przy kp?
kurczaki wlasnie karmie mala i chyba zaraz dostane orgazmu... sorry ale tez tak macie? [emoji28]

Mała ja tydzień przed 6miesiacem jakoś dalam mu coś... ale tak z grubej rury to jak 6mcy skończył :)

ja orgazmu też nie mam jak karmie... raczej wku***a mnie to uczucie jakby by miał gdzies to mleko spod łopatki zassac i przy okazji strzal oksy w drugim cycku mnie kluje xd

reklama
Jak rozszerzac zaczelam po 5 miesiacu. Mnie karmienie juz meczy. Ada w trakcie wyprawia akrobacje, ciagnie cycka, a glowa w druga strone....

Do góry