reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
zrobiłam test facelle 25 mlU/ml i ani cienia drugiej kreski
frown.gif

jutro powinnam dostać , może faktycznie za wcześnie... albo mocz był zbyt rozcieńczony ... spróbuje jutro rano tak jak radziłyście.

KasiaMarysia23 dziękuję na pewno się przydadzą <3;)

a w rossmannie dzisiaj nie dało się przejść koło kolorówki, chyba byłam jedyną osobą w kilkumetrowej kolejce do kasy która nie kupowała nic z promocji :-) :)

Nuska to na rowny miesiac Amelki sie urodzil. nie udalo sie z laktacja? my caly czas na cycu jedziemy [emoji5]
India a jak u Ciebie z odstawieniem malej?
kurde ostatnio nie mam czasu srednio na cokolwiekm nie moge sie ogarnac w mieszkaniu. wstawialam wam zdjecia?

reklama
Do góry