reklama
India9
Fanka BB :)
Salmonella to tez kupne surowki, surowe jaja i pewnie woele innych rzeczy, ale o tych akurat slyszalam. Moja kolezanka koedys przechodzila i tak samo wysoka goraczka, biegunka i szpital :-(
Wazne,ze Zuzek sie leczy i wiadomo co :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wazne,ze Zuzek sie leczy i wiadomo co :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Dzis juz dostala ostatnia dawke antybiotyku. Lekarka mowila ze u niektorych moze byc bezobjawowo i my mozemy byc nosicielam tej bakterii wiec tez musimy sie przebadac. A teraz Zuzia moze byc nawet do roku nosicielem salmonelli Nie mam pojecia skad sie wzieli te cholersto ale wystarczy ze cos dotknelam np owoc nie umyty potem Zuzie a ze ona ciagle teraz lapki w buzi trzyma. Kurcze Lili tez jakos w sterylnych warunkach nigdy nie trzymalam a nic takiego sie nie zdarzylo do tej pory. Balam sie tez zeby nie wyszla jakas bakteria od zwierzeca bo mam psa w domu.
Wiiktoriiaaa
Dora nie mialam wyjścia też nie lubie no ale co zrobic. Tak juz po, to byla wizyta u pulmonolog. Ze wstydu bym sie spaliła gdybym zapomniała bo tyle zachodu bylo ze maja mnie na cito zapisac bo ciąża. Ale troche mnie pocieszyla bo na karteczce do rejestracji napisała CIĄŻA żeby babki wiedziały przy zapisie, bo jak to powiedziala ze tak nie widać jeszcze po mnie. Czyli nie jestem taka grubiutka jak mi się wydawało.
Dora to faktycznie lepiej dziś juz nic nie zamawiaj, jutro będzie lepiej :*
Dzwoneczku duzo zdrowia dla Zuzki i duzo sily dla Was. Pewnie jestes wykończona ta sytuacją. Szkoda mi tych wszystkich maleńkich chorujacych dzieci.
Dora to faktycznie lepiej dziś juz nic nie zamawiaj, jutro będzie lepiej :*
Dzwoneczku duzo zdrowia dla Zuzki i duzo sily dla Was. Pewnie jestes wykończona ta sytuacją. Szkoda mi tych wszystkich maleńkich chorujacych dzieci.
KasiaMarysia23
Dzwoneczku dużo zdrówka. Ściskam Was. Dobrze, ze diagnoza jest.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
India - wytrzymasz jestem z tobą ! [emoji1360][emoji1320] sportsmenka jestes biegasz a tam ciastko cie kusi !
Kasiu - nie ważne w jakis sposób , Ada zdrowa to najważniejsze ! [emoji8]
Dzwoneczku- z kąd ta salmonella ? Mnie ze surowymi jajami sie kojarzy :-/
Ważne ze Zuzi juz lepiej
Dorcia - jesz więcej ??
Ja dziś kupiłam wózek parasolkę , juz dość tego klocka 10kg miałam !
Buziaczki cioteczki od Milci [emoji166][emoji166][emoji166][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu - nie ważne w jakis sposób , Ada zdrowa to najważniejsze ! [emoji8]
Dzwoneczku- z kąd ta salmonella ? Mnie ze surowymi jajami sie kojarzy :-/
Ważne ze Zuzi juz lepiej
Dorcia - jesz więcej ??
Ja dziś kupiłam wózek parasolkę , juz dość tego klocka 10kg miałam !
Buziaczki cioteczki od Milci [emoji166][emoji166][emoji166][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
reklama
dora032
Ola super kolorek wózka ,a jak fajnie się składa.
Jem, jem Nawet dla, a nie za dwojga
Kupił mi mąż mleko bez laktozy i nawet kakao wypiłam, chociaż smaczne to ono nie było Nie przepadam za mlekiem, ale trzeba o te kości moje zadbać.
Jem, jem Nawet dla, a nie za dwojga
Kupił mi mąż mleko bez laktozy i nawet kakao wypiłam, chociaż smaczne to ono nie było Nie przepadam za mlekiem, ale trzeba o te kości moje zadbać.