reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Salmonella to tez kupne surowki, surowe jaja i pewnie woele innych rzeczy, ale o tych akurat slyszalam. Moja kolezanka koedys przechodzila i tak samo wysoka goraczka, biegunka i szpital :-(
Wazne,ze Zuzek sie leczy i wiadomo co :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis juz dostala ostatnia dawke antybiotyku. Lekarka mowila ze u niektorych moze byc bezobjawowo i my mozemy byc nosicielam tej bakterii wiec tez musimy sie przebadac. A teraz Zuzia moze byc nawet do roku nosicielem salmonelli :( Nie mam pojecia skad sie wzieli te cholersto ale wystarczy ze cos dotknelam np owoc nie umyty potem Zuzie a ze ona ciagle teraz lapki w buzi trzyma. Kurcze Lili tez jakos w sterylnych warunkach nigdy nie trzymalam a nic takiego sie nie zdarzylo do tej pory. Balam sie tez zeby nie wyszla jakas bakteria od zwierzeca bo mam psa w domu.

No jasne najważniejsze ze wiadomo co i jak. Moja siostrzenica6tez byla w szpitalu z salmonella ale mowili wszyscy od lodow od lodow i stad utrwalenie.
Duzo zdrówka :*

Dora nie mialam wyjścia :p też nie lubie no ale co zrobic. Tak juz po, to byla wizyta u pulmonolog. Ze wstydu bym sie spaliła gdybym zapomniała bo tyle zachodu bylo ze maja mnie na cito zapisac bo ciąża. Ale troche mnie pocieszyla bo na karteczce do rejestracji napisała CIĄŻA żeby babki wiedziały przy zapisie, bo jak to powiedziala ze tak nie widać jeszcze po mnie. Czyli nie jestem taka grubiutka jak mi się wydawało.

Dora to faktycznie lepiej dziś juz nic nie zamawiaj, jutro będzie lepiej :*

Dzwoneczku duzo zdrowia dla Zuzki i duzo sily dla Was. Pewnie jestes wykończona ta sytuacją. Szkoda mi tych wszystkich maleńkich chorujacych dzieci.

India - wytrzymasz jestem z tobą ! [emoji1360][emoji1320] sportsmenka jestes biegasz a tam ciastko cie kusi !
Kasiu - nie ważne w jakis sposób , Ada zdrowa to najważniejsze ! [emoji8]
Dzwoneczku- z kąd ta salmonella ? Mnie ze surowymi jajami sie kojarzy :-/
Ważne ze Zuzi juz lepiej :)
Dorcia - jesz więcej ??
Ja dziś kupiłam wózek parasolkę , juz dość tego klocka 10kg miałam !
Buziaczki cioteczki od Milci [emoji166][emoji166][emoji166][emoji8][emoji8][emoji8]
1e433e4c9698225ef8aa6061770218a6.jpg
9044a4bed82a8bac0cfc576c7867a81d.jpg
cd81b5699e29ace3ded0eb66e4be6743.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
5430b6fe997c52b812cc054741c9f99d.jpg

reklama
Ola super kolorek wózka ,a jak fajnie się składa.
Jem, jem :) Nawet dla, a nie za dwojga :)
Kupił mi mąż mleko bez laktozy i nawet kakao wypiłam, chociaż smaczne to ono nie było Nie przepadam za mlekiem, ale trzeba o te kości moje zadbać.

Do góry