reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi super że sie wszystko ułożyło :)
Na spokojnie mieszkanie na pewno też się trafi wygodniejsze
Pozdrawiam :)

reklama
Kasia super ze juz wiadomo :)
To czekamy na Ade :D

A ja bylam u lekarza. Antybiotyk mi dal. Zapalenie gardła. Poczatek zapalenia oskrzeli :/ niefajnie...

Kasia super ze juz wiadomo :)
To czekamy na Ade :D

A ja bylam u lekarza. Antybiotyk mi dal. Zapalenie gardła. Poczatek zapalenia oskrzeli :/ niefajnie...

Uuu to rzeczywiście nie ciekawie :/ dobrze że poszłaś, teraz kurcze jak zaczyna sie kaszel to trzeba szybko reagować. Zdrówka!! a BEDZiesz kp?

No pewnie, lekarz wie co robi. z drugiej strony jak by sie miało odstawiać za każdym razem co byłoby sie chorym to nie miało by to sensu za bardzo

Ja brałam Amotaks i też kp. Brałam na noc:)
Zdrówka Życiowa. Mnie doktorka nie osłuchała nawet...

MałaMi super! Mam nadzieję, że odżyłaś.

Kasia czkeamy ! Szybko minie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no jakby mnie nie zbadala to bym w zyciu nie wziela antybiotyku. Obadala mnie osluchala. Wezly chlonne sprawdzila uszy gardlo. Cisnienie.

reklama
Zyciowa, kuruj sie. Dobrze,ze tak szybko zareagowalas. Ja bralam zinnat i tez karmilam tylko oslonke Adzie dawalam.
U nas augmentin nie wskazany, bo Radek jest na niego uczulony i po kuracji trafil do szpitala.

U nas pierwsza w tym roku burza. :-) ale fajnie!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry