reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hmmm a czemu teraz ci powtarzają czy to nie bezpodstawne? Czy chca znac poziom cukru aktualny i zobaczyć jak brdzie po porodzir itp. Moze beda porownywac ile spadło i jaki poziom u malej jest...
W kazdym razie jak trzeba to trzeba... taki bardzo słodki koniec masz ;)

Racja nie ważne jak ważne,że się urodzi, Dobrze że badają dokładnie bo jakby były komplikacje to i tak by cesarkę musieli robić a tak to cie przygotują dobrze Ciesz się brzuszkiem przez ostatnie dni.
Jestem z tobą kochana.

Kasia dasz radę, właśnie najważniejsze żeby bezpiecznie.

Moje południe dzisiaj wygladalo jak w "kevinie" gdy zaspali na samolot i wszyscy latali po domu. Lezymy sobie, mieliśmy isc na spacer gdy mnie olsnilo że lekarza mam dzisiaj za dobrą godzinę. Latanie po domu, dokumenty, mycie.. I podsumowanie męża "widzisz mozna sie szybko wyszykowac"

A co do postu to akurat poszcze, na śniadanie mialam mega ochotę na ziemniaki z maslem i kefirem, pozniej pierogi z kapustą i teraz śledzik. Ale gdybym akurat miala mieso zrobione i miałabym je potem wyrzucic to pewnie bym je zjadla.

Wiki podsumowanie męża ;)
U mnie szybkie szykowanie by nie przeszło...nic nie mogę szybko zrobić i trafia mnie wrrrr
Już po wizycie jesteś ?

Ja mam też mega dziwny dzień, coś mi się z pocztą stało i nie mogłam maila wysłać, potem mi się nie zapisał w wysłanych a zależało mi na tym żeby nieć kopię :/
Później zamawiałam mojej mamie sukienkę na wesele brata i okazało się, że za duża i odesłaliśmy żeby wymienić na mniejszy rozmiar. Odpisali, że wymiana nie możliwa, a na stronie widać że rozmiar mniejszy dostępny. Mają zwrócić kasę i mama jeszcze raz zamówi tą mniejsza No nie logiczne to dla mnie.
Poza tym chyba wykończyłam drugą już myszkę do kompa ;/ Ciągle mi upada na podłogę i coś przerywać zaczęła i podwójnie klika.
A wczoraj jeszcze upuściłam termometr elektroniczny ale póki co działa
Taka niezdarna się robię że szok.
Mam jeszcze mamie zamówić narzutę na łóżko ale chyba jutro to zrobię bo coś mi dziś to załatwianie idzie jak po gruzie...

reklama
Czesc wam
Dzis wyszlysmy do domu ale boje sie ze za wczesnie bo Zuzia nadal robi czesto kupy. A wykryli u niej salmonelle :( a taki mlyn sie zrobil w szpitalu u nas ze juz nawet nie mogli nas dluzej trzymac poniewaz drugi szpital zakazny zamkneli i wszyscy przyjezdzaja teraz do tego i brak miejsc dlatego wiekszosc podleczonych dzieci dzis juz wypisali. Teraz jakiegos tez katarku dostala :(
Kasiu ja tez trzymam kciuki aby Ada bezpiecznie przyszla na ten swiat :)
India wszystkiego najlepszego dla Radzia.
Nadziejko zycze zdowka dla Filipka bo nie ma noc gorszego jak dzieciaczki sie mecza a napatrzylam sie w szpitalu tyle ze juz mam dosc :(
Zyciowa tobie tez zdrowia zycze.
Marysiu ja dzieciaki swoje myje w nivea baby Lile tak kapalam w sumie do tej pory i Zuzie tez .

Do góry