reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Już cudować nie bede jak Oilatum jest ok. Kiedyś chciałam żeby jak najmniej paskudztw, a teraz chce żeby po prostu pomogło. ..

India daj koniecznie znać co się dowiesz. Czerwiec piekny miesiąc.

Chyba nigdy się nie wylecze. Mam gule w gardle i jest czerwone. Płakać mi się chce.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia to spróbuj ta ziajke co mowi zyciowa- nie jest droga więc majatku nie wydasz. A moze to co ma wg Ciebie duzo "chemii" akurat Madzi pomoze?? Jest jeszcze Ziaja med do skory atopowej i suchej. Kosztuje tez ok 16-17zl...

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Kasia to oby balonik szybko ruszyl :-) trzymam kciuki i dasz sobie rade na pewno :-)

Nuska ojoj a od czego moze byc ta wysypka? Moze to trądzik?? Super ze Jasio grzeczny :-) moje oba dzieci zawsze wieczorem byly marudne - do kapania trzeba bylo jakos przetrzymac :-)

Amelka zreszta teraz tez sie zdarzy ze wieczorem marudzi nie wiedziec czemu -'pomaga wtedy położenie jej na przeciwko akwarium, miflaby sie gapic na rybki godzinami :-)

relgh371tsldyf8u.png

Kasia to oby balonik szybko ruszyl :-) trzymam kciuki i dasz sobie rade na pewno :-)

Nuska ojoj a od czego moze byc ta wysypka? Moze to trądzik?? Super ze Jasio grzeczny :-) moje oba dzieci zawsze wieczorem byly marudne - do kapania trzeba bylo jakos przetrzymac :-)

Amelka zreszta teraz tez sie zdarzy ze wieczorem marudzi nie wiedziec czemu -'pomaga wtedy położenie jej na przeciwko akwarium, miflaby sie gapic na rybki godzinami :-)

relgh371tsldyf8u.png

O widzisz muszę zapamiętać patent z akwarium ;)

Kasiuka- powodzenia dasz rade [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Nuska- biedulko pewnie jestes zmęczona ,początki takie sa , jeszcze chwila i kp pójdzie lepiej i nocki ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ordynator podjal decyzje o przelozeniu zakladania balonika prawdopodobnie na jutro. Z jednej strony moze i dobrze ma jeszcze szanse wyjsc sama ale z drugiej to to czekanie do szalu moze doprowadzic. A kregoslupa juz nie czuje

reklama
Dzieki dziewczyny za rady, ale nakładki tez próbowaliśmy i tez nie łapie. Ja mam bardzo duza jedna brodawke, a druga schowaną i mysle, ze tu jest problem. Bede dalej próbować i ściągać, ale fakt jest to męczące tym bardziej ze w nocy tez musze odciągać. No i to podgrzewanie w kąpieli wodnej jest uciążliwe, jutro chyba wyskocze gdzieś jakiś podgrzewacz do butelek kupie.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry