reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Fajne te Wasze bobaski, cudne takie [emoji7]
Już mi sie tez tęskni za moim Króliczkiem [emoji5]

f2w3rjjgpsehityp.png

Hejka ;)
Czytam was na bieżąco tylko na pisanie brak czasu. Jasio generalnie bardzo grzeczny jest, tylko czasem cos mu się nie podoba to tak krzyczy, ze hoho.
Cały czas na rączkach chce być, staram sie go odkładać do łóżeczka albo bujaczka, ale wtedy nie śpi spokojnie, kreci sie i znowu na ręce go bierzemy. Wieczorami troszkę krzykliwy jest, ja chce spać, a Mały nie ;p w nocy mamy 2-3 pobudki. No i musze odciagac mleczko, bo Jasio nie chce cycusia. Jednego raz zlapie, raz nie. A z drugim w ogóle sobie nie radzi ;(
No i mamy brzydką wysypke, kapiemy sie w krochmalu i calium póki co. Jutro planujemy pierwszy spacerek ;)

Ściskamy forumowe cioteczki ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Juz jestesmy po badaniu.Zostajemy w szpitalu. Czekamy wlasnie na lozko. Dzis mają mi zakladac balonik a jutro rano oksytocyna i Ada powinna sie zjawic :) Wyszlo na badaniu ze wazy 4100. A na porod sie nie zapowiada wiec musza wywolac. Chyba nigdy sie tak nie balam
Dasz rade słoneczko :* tak w sumie to nie masz wyjścia. Bedziemy cie wspierać :*

Hejka ;)
Czytam was na bieżąco tylko na pisanie brak czasu. Jasio generalnie bardzo grzeczny jest, tylko czasem cos mu się nie podoba to tak krzyczy, ze hoho.
Cały czas na rączkach chce być, staram sie go odkładać do łóżeczka albo bujaczka, ale wtedy nie śpi spokojnie, kreci sie i znowu na ręce go bierzemy. Wieczorami troszkę krzykliwy jest, ja chce spać, a Mały nie ;p w nocy mamy 2-3 pobudki. No i musze odciagac mleczko, bo Jasio nie chce cycusia. Jednego raz zlapie, raz nie. A z drugim w ogóle sobie nie radzi ;(
No i mamy brzydką wysypke, kapiemy sie w krochmalu i calium póki co. Jutro planujemy pierwszy spacerek ;)

Ściskamy forumowe cioteczki ;)

A położna byla juz u was? Moze coś poradzi z tym chwytaniem piersi jak was odwiedzi. Fajnie ze Jasio grzeczny i że się zaczynacie dogadywać. Oby sie słuchał jeszcze z tym spaniem ;)

Życiowa była w czwartek, sama próbowała mi przystawiać Małego na różne sposoby i nie chwyta. Do tego bardzo sie przy tym denerwuje ;/ ja tez dalej próbuje, ale w większości przypadków kończy sie butla. Moze jak będzie troszkę starszy i silniejszy to będzie mu łatwiej, nie mam pojęcia.

reklama
A moze nakładki? W koncu koncowka gumowa jak w buteleczce ewentualnie podam ci przepis jak ja nauczylam córkę chwytac (nakładkę bo o sutku to zapomniec moglam) roztwor z glukozy polozna mi dala w syrzykawce i jak pokropila nakladke to mała zasysala bo to słodkie ;) a pozniej juz jakoś szło :)
Na pewno super sobie poradzisz w to nie wątpię :) mozesz jeszcze cdl poszukać ale nie wiem czy u nas w rejonie jest...

Do góry