reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Juz jestesmy po badaniu.Zostajemy w szpitalu. Czekamy wlasnie na lozko. Dzis mają mi zakladac balonik a jutro rano oksytocyna i Ada powinna sie zjawic :) Wyszlo na badaniu ze wazy 4100. A na porod sie nie zapowiada wiec musza wywolac. Chyba nigdy sie tak nie balam

Kasia trzymam kciuki za Was :) Oby Ada szybciutko przyszła na świat. Dasz radę :)

reklama
Fajne te Wasze bobaski, cudne takie [emoji7]
Już mi sie tez tęskni za moim Króliczkiem [emoji5]

f2w3rjjgpsehityp.png

:) pomyślałam dziś o Tobie :)
Jak się czujesz, mam nadzieję, że jesteś tą szczęściarą, która nie ma typowych objawów ;) Widziałaś swojego maluszka, robisz tu usg prenatalne ?

Kasia, nie boj sie,pomysl, ze dzis lub jutro Ada bedzie z Wami :-) Dasz rade kochana, na pewno :-)

Nuska, fajnie sobie radzisz. Moj Radek tez nie potrafil zasysac i pomogly nakladki. Wyprobuj, nie zaszkodzi, bo takie sciaganie laktatorem wykonczyc moze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
Czytam was na bieżąco tylko na pisanie brak czasu. Jasio generalnie bardzo grzeczny jest, tylko czasem cos mu się nie podoba to tak krzyczy, ze hoho.
Cały czas na rączkach chce być, staram sie go odkładać do łóżeczka albo bujaczka, ale wtedy nie śpi spokojnie, kreci sie i znowu na ręce go bierzemy. Wieczorami troszkę krzykliwy jest, ja chce spać, a Mały nie ;p w nocy mamy 2-3 pobudki. No i musze odciagac mleczko, bo Jasio nie chce cycusia. Jednego raz zlapie, raz nie. A z drugim w ogóle sobie nie radzi ;(
No i mamy brzydką wysypke, kapiemy sie w krochmalu i calium póki co. Jutro planujemy pierwszy spacerek ;)

Ściskamy forumowe cioteczki ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Musicie się dograć, z maluszkiem. Może akurat taki przytulasek się trafił co lubi bliski kontakt
z mamusią:) Trzymam kciuki za karmienie, dobrze że pokarm masz i że z tym nie ma problemu.

India super fryzurki macie :) Oby udało się termin chrztu przełożyć :)

Poza tym zdrówka dla Fifiego i Magdy
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać ....

A to ap ropo staraczek za AnieH mega kciuki trzymam

Kasia dasz radę :) oby szybko poszło.

Nuska super,ze trafilo Ci sie takie grzeczne dziecie. Moze te nakladki co dziewczyny pisza to dobry pomysl.

Dorcia ja tez za AnieH trzymam kciuki, pisałam do niej ale nie odezwala sie.

reklama
Do góry