reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja myślę ze jak najbardziej wypada :-) przecież nigdzie nie jest napisane ze musi byc cala bs biało. To jak bt sie nie udało to na czerwiec będziesz musiała nowa sukienkę kupować?? To ta szwagierka w ciazy ktora slubowala z bratem Twojego M?

relgh371tsldyf8u.png
Wiem, ze na bialo nie trzeba :-) tylko taki wsciekly ten roz
Nie, to nie szwagierka, chrzestnym bedzie znajomy mojego M i spodziewaja sie drugiego dziecka w kwietniu/maju.
A szwagierka tez sie spodziewa, ale termin na wrzesien ma :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A naturalnym emolientem jest olej kokosowy nierafinowany. Tloczony na zimno. 100% natury. Emolient nie nawilża sam z siebie. On tylko chroni przed utratą wody.

Już cudować nie bede jak Oilatum jest ok. Kiedyś chciałam żeby jak najmniej paskudztw, a teraz chce żeby po prostu pomogło. ..

India daj koniecznie znać co się dowiesz. Czerwiec piekny miesiąc.

Chyba nigdy się nie wylecze. Mam gule w gardle i jest czerwone. Płakać mi się chce.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Na gardlo najlepsze tantum verde. Sama musze isc kupic sobie... bo tesciowa jakos tymianek mi kupila xd a ja kestem uprzedzona do innych specyfikow niz te znane mi i wyprobowane.

reklama
Do góry