reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka :-)
Marysia jesli masz taką możliwość to kp jak najdłużej, ja jesli karmilabym to tak jak India do 6-7 miesiecy bo potem musze wrócić do pracy niestety.

India ja tez uwazam że Adzie nic nie bedzie jak dasz jej wcześniej stałe pokarmy :-) ja narazie sie wstrzymuje, poczekam az Amelka skonczy 5 miesięcy.

Życiowa jestem stale pod wrazeniem tych waszych chust [emoji3]

Dzwoneczek jak u was dzis??

Dora co u Ciebie??

Wiki.juz lepsze samopoczucie??

Kasia wchodząc dzis na forum myślałam ze moze sie cos ruszylo, wiec moze to cos znaczy że wszystkie o Tobie myslimy i sie dzis ruszy :-)

U nas dzis piekna pogoda, bylysmy dłużej na dworze pierwszy raz po chorobie. Bylam zamówić tort na chrzciny, dokupilam rajstopki. Taka ladna pogoda a mnie glowa boli [emoji52]

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Ja jeszcze nie dostam pita i nie moge sie rozliczyc :-(

Dzieki za Wasze opinie odnosnie karmienia. Jedziemy z dynia ;-)

Marysia, jak dla mnie kp to czysto indywidualna sprawa i zgadzam soe z Viola i Kulcia - chcesz karmic jak najdluzej to karm ile sie da :-) i nie ma w tym nic dziwnego

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Viola lepiej, godzinkę pospacerowalam i jest ok. A spac nie mogę, z resztą szkoda w taka pogode. Ogarne sie dzisiaj wcześnie i na dobranocke bede w łóżeczku.

Ubranko sliczne. Nowe kupowalas czy używane?

reklama
Do góry