reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej u mnie jako tako :)
Czuję się średnio po tej ostatniej wizycie. Była dość nerwowa atmosfera i dr mało delikatnie mi tą szyjkę zbadał na fotelu. Chyba mi się pogorszyło, bo częściej mnie spina :/ i nie wiem, czy znów nie mam infekcji coś mi się wydzielina nie podoba.... ehh
Poza tym znów pól kg w dól, a już się cieszyłam w zeszłym tyg, że podskoczyło :/ Od początku roku to nawet całego kg nie przybrałam.
Umówiłam się na czwartek na wizytę do innego lekarza podobno w porządku taki z polecenia i czytałam opinie w necie i też ma spoko. Minus tylko taki, że muszę do niego jechać 90 km :/ Nie wiem, czy to da radę takie prowadzenie ciąży na odległość, no ale zobaczymy. Niech mnie zbada to może wreszcie się czegoś dowiem i będę spokojniejsza.

Jezuuuu KasiaMarysia nienawidzę cie przez ten obiad... o mamusiu ide trzec ziemniaki xd

A no tak P jest w akcie jako ojciec wpisany prawda?
My nadal nie ruszylismy sprawy z przysposobieniem Marysi... musimy cos podzialac w koncu.

Viola wlasnie! Sliczne ubranko :) ja to od czapy piszę i polowy zapominam hehe
Wrocilismy ze spaceru ale super pogoda :D
1488204346-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry