reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzwoneczku gorączką nadal trzyma? Biedne maleństwo :( duzo duzo zdrówka wam życzę!

Viola super ze jest poprawa u was oby szybciutko byla juz zdrowa calkiem!

Moj mały coś charczy i smarczy ksztusi sie ślina i nie wiem co z nim...
A mnie boli ucho tzn kluje co chwilka i nie wiem tez co robić... niech już ta wiosna przylazi haha :)

Biedna Zuzia... Nic lekarze nie wiedza?

Kasia ja bym skorzystala z Twoich usług, mam wywalone rzeczy z szfek i komody, demolka totalna. Robie miejsce dla dziesiątka.

Oj Dzwoneczku szkoda mi Was. Nawadniaj ja dużo bo takie dzieci to szybko się odwadniaja.

Mi te boleści przeszły ale tak 40 minut po wzięciu leków czyli paracetamol pomógł bo nospa to działa już pi 15-20 minut. Nie wiem co to było ale powiem wam że wystraszylam się bardzo. Już nawet miałam w głowie szpital jakby nie przeszło

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj w " UWAGA " widzialyscie masakra [emoji33][emoji33][emoji32][emoji32][emoji32][emoji32][emoji32][emoji32][emoji32][emoji50][emoji50][emoji47][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja widziałam jakiś urywek już wcześniej z tego programu. No masakra jakaś. A najgorsze jest to że tacy ludzie istnieją i jest ich sporo w naszym społeczeństwie.

Mój mąż ma taką pracę że czasami do takich ludzi trafia i mówi że jak otwiera drzwi do domu to najpierw wychodzą kozy, kury, kaczki itp i dopiero do domu można wejść....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka, ja sie nie dziwie, kazda w ciazy jest wyczulona, a co dopiero jak ktos mial tragiczne doswiadczenia. Wazne, ze przeszlo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry