reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia ja jak karmiłam piersią to miałam zwykle koszule i podciagalam i tyle [emoji4] tez teraz te w pepco kupiłam .

Dziewczyny a mam pytanie. Tez się tak pocicie po porodzie? Ja mam takie dni , a bardziej noce, że normalnie leje się ze mnie.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
A dziewczyny ktore kupowaly rogala mam pytanie, przydał sie? I ktory wklad byl najlepszy? Tak się zastanawiam czy nie kupić. Juz sie nie raz zlapalam ze sie budzilam prawie na brzuchu...

Ja tez Kulka sie nie poce.

Wiki, to nie jest cos co koniecznie musisz miec, ale jak sie raz do tego przytulisz to jakos snu i komfort podnosza sie i to bardzo. Jesli rozwazasz to moge Ci poradzic jedno: kup :-)
Ja mialam poduszke z motherhood. Teraz moj syn na niej spi i oddac nie chce :-)
Kulka miala jakas halasujaca, to pewnie Ci napisze, ktorej nie brac

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Przydaje się do dziś a przy kp juz w ogóle :) kup z wkładem silikonowym, ja mam kulki styropianowe ale szeleszcza to raz a dwa gniota się. Ale podobno można spać na brzuchu do kiedy nam wygodnie :)

atdctrd8ammce1aq.png

Dzieki :-) widzialam wyprzedaż z silikonowym wkladem ale krótka 156 czy 158cm ale za to 20 + przesylka. Z atestami jakaś, nowa.
Podobno można ale boje sie ze zgniote takiego malego ludzia. Juz kołdrę sobie podkladam.
Kasiamarysia a Wasze z jakim wkladem?

reklama
Do góry